superval - koncert školskih bendova - tvornica kulture 2020

Superval, koncert školskih bendiva ide dalje – otvorene prijave za nastup na drugom izdanju

Nakon sjajno primljenog prvog izdanja koncerta školskih bendova, u 2020. Superval se nastavlja i podiže stepenicu više – otvorene su prijave za nastup na drugoj ediciji koja će se na proljeće 2020. godine održati u Tvornici kulture. Prijave za svirku otvorene su isključivo za bendove koji djeluju unutar osnovne ili srednje škole te koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade.


Svi zainteresirani trebaju na mail prijave@superval.hr poslati sljedeće:

  • You Tube link izvođenja barem jedne pjesme (preferira se i više od jedne) ili audio snimke WeTransferom ili Dropboxom;
  • Fotografiju benda;
  • Kratku biografiju s kontaktima voditelja (ime, mail, mob) i linkovima na društvene mreže benda (ukoliko ih imaju);

Rok za prijave započeo je 10. siječnja i traje do 29. veljače 2020. godine.

Nakon isteka roka organizacijski tim preslušati će prijave i 1. travnja objaviti tko nastupa na drugom izdanju. Ovisno o količini i kvaliteti prijava odlučiti će se hoće li Superval zadržati formu jednodnevnog koncerta ili postati festival, a termin održavanja bit će sredinom lipnja. Od odabranih bendova se očekuje 30 minuta uvježbanog repertoara.

Superval – koncert školskih bendova

Prvi Superval, koncert školskih bendova, održan je u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 14. lipnja 2019. godine pred više od 800 posjetitelja. Svirka koja je prvotno zamišljena u Malom pogonu zbog ogromnog interesa je prebačena u veliku dvoranu i nadmašila sva očekivanja, kako posjetom, tako i fantastičnom energijom svih pet bendova.

Cilj Supervala je omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u najvećoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj i osjete sirovu i iskrenu koncertnu emociju – u potpunosti je ostvaren, prije svega zbog dva faktora – bendova koji su nastupili i publike koja ih je došla podržati.

Zagrebački The Seven, MIOC Bend, River 42 i KGB te jaskanski The Smafp u više od 3 i pol sata koncerta prošli su izuzetno širok popis izvođača, od regionalnih favorita do globalnih velikana izazivajući frenetičnu podršku publike.

U svojoj drugoj sezoni Superval radi organizacijski korak naprijed pozivajući sve aktivne školske bendove da se prijave i pokažu što znaju.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged