Nika Ilčić / Ideš? Idem?

Službeni trailer za film IDEŠ? IDEM! ostvario rekordnu gledanost – u prvih tjedan dana 700.000 pregleda!

Objavljen je trailer za film “IDEŠ? IDEM!”, dugometražni igrani prvijenac Ljube Zdjelarevića, koji iz potpuno nove perspektive predstavlja najpoznatije i najutjecajnije Youtube zvijezde i vodeće influencere regije. U samo nekoliko dana, putem službenih kanala i onih glavnih junaka filma, trailer ruši rekorde gledanosti domaćeg filmskog projekta – ostvario je preko sedam stotina tisuća pregleda!

Tako ovaj potencijalni kino-hit koji na platna dovodi najveće Youtube zvijezde regije i u kina stiže početkom prosinca, već sada ubrzano pronalazi svoj put do publike.

Riječ je o specifičnom projektu koji po prvi puta u igranoj formi predstavlja najpoznatije i najutjecajnije Youtube zvijezde i vodeće influencere regije: Veroniku Rosandić, Kaju KočevarKaya Solo, Vida Juračića, Frana Lauša, Bogdana Ilića – Baku Prase, Niku Ilčić, Amela Družanovića – Mecu Cazina, Nenada Krstića – Tonyja TCTN i mnoge druge!

Film je nastao u produkciji Kinoteke i distribuciji 2i Filma, a donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula, u kojem svatko od glumaca velikim dijelom predstavlja samog sebe.

“Ovaj će film gledateljima ponuditi nešto sasvim novo. Ipak u filmu glumimo fikcijske verzije nas samih i publika će vidjeti tu našu alternativnu verziju. Također, mislim da je upravo ta interakcija između likova koji se vjerojatno nikad ne bi susreli u stvarnom životu, zapravo najzanimljiviji dio filma”, kaže Vid Juračić o filmu.

Kaya Solo - Ideš? Idem?

Iako film funkcionira kao fikcija, jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile – brend.

Nika Ilčić pak kaže: “U filmu sam 100% ja, nema nikakve fikcije. Oduvijek sam htjela biti na malim ekranima u nekog ulozi, to me jako me zanima i pokušavam se što više educirati po tom pitanju da mogu profesionalnije ući u tu priču.”

“Film će gledateljima pružiti uvid u ono što dosad nisu vidjeli, a znali su da se odvija. To su svađe, konflikti, emotivni trenuci koje rjeđe pokazujem na svojim kanalima, jer želim održati pozitivnu energiju radi koje me i prate. Youtuberi su moderni glumci, samouki. Vjerojatno gluma i Youtube imaju puno više sličnosti nego što se mislilo, što će se i u filmu vidjeti”, ističe Veronika Rosandić.

Ideš? Idem! dugometražni je igrani film u režiji Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, produkciju Kinoteka, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec. Distributer filma je 2i Film.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -