red hot chilli peppers - unlimited love - 2022.

Red Hot Chili Peppers predstavlja svoj dvanaesti studijski album “Unlimited Love”

Red Hot Chili Peppers, slavni losanđeleski rockeri, nakon šest godina izbacili su novi, dvanaesti po redu studijski album “Unlimited Love”. Magija se tako i dalje nastavlja! A na radost brojnih fanova, na jednom od najiščekivanijih albuma 2022. godine, ponovno slušamo nenadmašne gitarske dionice omiljenog gitarista Johna Frusciantea. Njega smo s RHCP posljednji put mogli čuti na albumu “Stadium Arcadium” sada već davne 2006. godine.


Na prvu je jasno kako Unlimited Love vrvi snagom četiriju ponovno udruženih duša. A one se neustrašivo upuštaju na još jedno putovanje, istražujući budućnost svog vječnog prijateljstva i glazbenog zajedništva… Album Unlimited Love se sastoji od 17 pjesama u produkciji Ricka Rubina, čuvenog producenta i dugogodišnjeg suradnika benda. Njihova suradnja proteže se na tri desetljeća, a bend je s njim posljednji put snimao 2011. godine. A suradnje je benda i Ricka urodila je doista hvaljenim albumima koji su postizali dijamantne naklade. Izdvojit ćemo Blood Sugar Sex Magik iz 1991., Californication iz 1999., By The Way iz 2022. te Stadium Arcadium iz 2006. godine.

Kako bi proslavili izlazak albuma, RHCP je objavio spot za najnoviji singl “These Are The Ways”

U novom spotu odvija se prava akcija puna preokreta. U njemu glavnu ulogu ima frontman Anthony Kiedis, koji je utjelovio lik čovjeka koji očajnički želi nahraniti svoju trudnu suprugu. Uhvaćenog u krađi, policija ga potom proganja, dok ostatak benda rastura svoje instrumente u hotelskoj sobi. Dodajmo da iza ovog spota stoji redateljica Malia James.

Uz to, Red Hot Chili Peppers na savršen način otvorili su put za Unlimited Love s bezbroj trenutaka za pamćenje. Naime, bend je sada dobio svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame, čime su doslovno dobili svoje mjesto na ulicama svojeg rodnog grada – Los Angelesa.

Red Hot Chili Peppers uskoro kreće na novu veliku svjetsku turneju

Podsjećamo kako će Red Hot Chili Peppers na ljeto 2022. godine krenuti na prvi dio velike svjetske stadionske turneje. Na njoj će promovirati album Unlimited Love, a na njoj će im se pridružiti brojna zvučna gostujuća imena. To su Anderson .Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes i Thundercat. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama benda na adresi redhotchilipeppers.com.

Album Unlimited Love pronađite u regularnoj prodaji u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem njihove online trgovine. Dodajmo da je novi album RHCP-a dostupan je u različitim formatima i bojama. Tako čeka dvostruki plavi LP, dvostruki deluxe gatefold crni LP i regularni crni LP, bijeli LP, crveni LP te CD format. A Unlimited Love slušajte i na svim streaming servisima.

Album “Unlimited Love” – popis pjesama

1.  Black Summer
2.  Here Ever After
3.  Aquatic Mouth Dance
4.  Not The One
5.  Poster Child
6.  The Great Apes
7.  It’s Only Natural
8.  She’s A Lover
9.  These Are The Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ‘Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo

Video: Red Hot Chili Peppers – These Are The Ways

Tagged