15. weekend media festival I rovinj hrvatska I 2022.

15. Weekend Media Festival, najveća regionalna konferencija, ponovo se održava u Rovinju

Weekend Media Festival, najveća regionalna konferencija, održat će se od četvrtka do nedjelje, od 22. do 25. rujna 2022. godine u Rovinju. Tako će WMF ponovo okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija. A cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival, koji ove godine dolazi u goste. Ovaj međunarodni kreativni festival održat će se prvi put u sklopu Weekenda i to u petak, 23. rujna.


Golden Drum festival predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Festival je poznat i po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije. I to ne samo u Europi, već i daleko izvan njezinih granica.

Golden Drum festival ove godine kreće na jedinstveno putovanje prema Rovinju, šarmantnom istarskom gradu nedaleko od slovenskog grada Portoroža. Tako ćemo ove godine početak jeseni obilježiti proslavom kreativnosti i inventivnosti na predivnoj hrvatskoj obali”, rekla je Mojca Briščik, predsjednica Golden Drum festivala.

Golden Drum festival svake godine slavi najbolje ideje

On predstavlja “najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u industriji”. A ovogodišnja glavna tema natjecanja bit će Rebuilding Connection. Osim toga, novost je da Golden Drum izuzev postojećih nagrada uvodi i dvije nove. To su nagrade za produkcijsku agenciju godine i digitalnu agenciju godine. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi goldendrum.com.

“Izuzetna nam je čast da će Weekend Media Festival ugostiti Golden Drum. On je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju“, dodao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala. Više informacija ovom kreativnom festivalu doznajte na mrežnim stranicama na adresi weekend.hr.

Video: Weekend Media Festival 2021 – “Što te ne ubije te ne ojača” i “Infotaitment”

Tagged