asper - your love - 2020

Ovisnost o ideji ljubavi u pjesmi: Asper je izdala novi singl na engleskom!

Asper je mlada kantautorica koja je ove godine odlučila konačno snimiti svoje pjesme i podijeliti ih s drugima. Svaki mjesec snima novu pjesmu, a put je započela s pop-rock baladom “Heroji”. Ovaj mjesec je na red došla prva pjesma na engleskom koja nije akustična – “Your Love”.

Pjesma Your Love dobiva novu dimenziju zbog dodataka ostalih instrumenata, a tematski govori o ljudima koji ne vole osobe već sam pojam ljubavi, odnosno ono što oni smatraju da ljubav jest. Konstantno love tu nepostojeću romantičarsku ljubav i nije im bitno koja ju osoba daje jer su ovisni o ideji ljubavi.

Naime, osim što je Asper talentirana kantautorica puna potencijala, ona je također i ilustratorica pa njene pjesme krase ilustracije izrađene posebno za njih. Ona ulijeva svu ljubav, rad i trud u ono što radi i to se vidi i osjeti svakim taktom pjesme. Dajte priliku jednoj mladoj glazbenici i možda otkrijete novu najdražu izvođačicu i dočekate sve pjesme koje slijede iz njene radionice.

Svoje kantautorsko putovanje u nastupima započinje na talent showu Kak se šika, nedugo nakon toga nastupa u Katranu na VISI-BABA gdje nastupa prije grupe Nipplepeople, a kasnije nastupa i na festivalima kao što su Organizirani kaos i Exposure Music Festival.

Pjesme koje je Asper do sad snimila i objavila su Heroji, Ti i ja i Play It Cool. Uronite u njen svijet glazbe i kreative na Youtube kanalu Asper.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - -