nikolina - ljubav - 2021.

Nikolina, mlada i talentirana glazbenica, predstavlja svoj novi singl “Ljubav”

Nakon odličnog prvog singla “Srce”, talentirana glazbenica Nikolina, predstavlja novi singl i spot “Ljubav”! Riječ je o pjesmi koja nosi u sebi “notu olakšanja i prozračnosti”. Ona u ovoj pjesmi slavi i prihvaća trenutak zatvaranja jedne životne etape, dok istovremeno otvara drugu.

Autori glazbe i teksta su Davor Doležal, Milo Stavros i Nikolina Kovačević. Uz njih su u aranžmanu sudjelovali Robert Vrbančić i Nikola Šantek. Produkcijski dio, kao i mix pjesme, djelo je spomenutog Davora Doležala, dok je za mastering zaslužan Goran Kovačić.

Za singl Ljubav snimljen je i vizualno iznimno atraktivan spot, kojeg potpisuje mladi producentski duo Benjamin Strike i Luka Vidović. Izvanredne odjevne kombinacije i ovog puta osmislila je Barbara Repe, a prostor Hrvatskog glazbenog zavoda savršeno je zaokružio ideju estetike spota.

Nježno, razigrano, pastelno, a opet odlučno i hrabro bili su osnovni pojmovi za snimanje spota

“Spot je osmislio Benjamin Strike. Omogućio je da prikažemo moment nakon što se izlegne leptir i shvati da ima krila. U spotu je pet predivnih djevojaka koje zajedno sa mnom proživljavaju svaka svoju transformaciju, a još je ljepše kad smo sve tu jedne za drugu”, rekla je Nikolina.

“Čak je i cvijeće koje je korišteno u spotu doživjelo svoju transformaciju jer je dobilo novu ulogu. Postoji jedan osnažujući pod ton koji je prisutan u ovoj cjelini i to ne onaj koji se gura u lice svakome. To je ton koji je sam sebi dovoljan”, dodala je Nikolina. Više o ovoj mladoj pjevačici doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Nikolina – Ljubav

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -