sandi cenov - ma boli me za sve | 2024.

Sandi Cenov predstavlja videospot za pjesmu “Ma boli me za sve” u kojeg je jedan od glumaca i automobil Shelby Cobra

Sandi Cenov je nedavno oživio svoj stari hit “Nebo” u suradnji sa Severinom, a sada nam ovaj glazbenik predstavlja nešto sasvim drugačije. Predstavljamo vam pjesmu “Ma boli me za sve” koju je snimio u suradnji sa Hanom, a o toj suradnji će se još dugo pričati. I dodajmo, osim kao izvođač, Sandi Cenov se ovoga puta pojavljuje i kao autor glazbe i teksta, dok je aranžman i produkcija djelo Mihaela Bluma. Kako nam je otkrio Sandi, ova suradnja je iz više razloga jedna posebna priča, a nju je jedva dočekao predstaviti svojoj brojnoj publici.

“Nakon suradnje sa Severinom s kojom sam u potpuno novom ruhu otpjevao moju staru pjesmu Nebo, bio mi je veliki upitnik nad glavom. Ukratko, pitao sam se – što dalje? Izuzetno mi je zabavno bilo raditi sve to u potpuno novom, modernom pristupu današnjim trendovima u glazbi pa sam tako odlučio svoju autorsku pjesmu snimiti u varijanti, tj. aranžmanu, koji prati današnju modernu glazbu. Aranžer i producent Mihael Blum moje je zamisli sproveo u djelo i ponosan sam na to kako zvuči Ma boli me za sve“, rekao je Sandi Cenov.

A zašto baš Hana? Ona je mlada i atraktivna i svojom pojavom, ali prije svega talentom, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Stoga Sandi nije dugo razmišljao oko odabira tko će mu se pridružiti u ovom projektu. “Za dio koji objašnjava žensku perspektivu priče odabrao sam Hanu. A ona je trenutno u uzlaznoj glazbenoj putanji, ali je i puna talenta i pozitivne energije. Suradnja s njom na snimanju, kako same pjesme, tako i spota, bila je točno onakva, kakvu sam i želio. Strast, energija i duboka posvećenost glazbi”, dodao je Sandi Cenov.

Ideja da upravo ona svojom pojavom i vokalom začini cijelu priču Hanu je i više nego oduševila i odmah je prihvatila poziv

Sandija sam upoznala prvi put na snimanju emisije u Beogradu. Bilo mi je jako drago što smo se upoznali jer ga slušam od malih nogu. Ovako usput, obožavam njegovu pjesmu Malena. Kada mi se Sandi obratio za suradnju to je bez razmišljanja bilo automatski da za mene. Jako cijenim Sandija i njegovu glazbu, a Ma boli me za sve mi ne izlazi iz glave. Želim mu puno uspjeha s novom pjesmom. Ali želim i da bude prva na svim radio stanicama”, rekla ja Hana.

Jedan od zanimljivijih momenata, kada govorimo o novoj pjesmi, ali i prije svega spotu, svakako je posebna zvijezda koja se pojavljuje. Naime, Sandi Cenov je poznati ljubitelj automobila i utrka. Stoga je sa velikim uzbuđenjem za potrebe snimanja videospota ugostio svoju Shelby Cobru, ljepoticu na četiri kotača i jedan od najrjeđih primjeraka na našim prometnicama, koji dolazi iz njegove privatne kolekcije. Cijela priča pred kamerama odvijala se u režiji Luke Matkovića i Ane Cindrić. A kako doznajemo, ekipa se na setu i više nego dobro zabavila. Odlične atmosfere nije nedostajalo, a finalni rezultat to sve još jednom samo i potvrđuje. Više o ovom legendarnom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Sandi Cenov – Ma boli me za sve (ft. Hana) & Nebo (ft. Severina)

Tagged