kako sam upoznala vašeg oca | how i met your father | 2024.

Kako sam upoznala vašeg oca | Spinoff serije “Kako sam upoznao vašu majku” koja donosi svjež pogled na modernu ljubav i prijateljstvo u digitalnom dobu

“Kako sam upoznala vašeg oca” ili kako se u originalu zove “How I Met Your Father” je američka televizijska serija koja je premijerno prikazana 18. siječnja 2022. godine na platformi Hulu. A radi se o spin-offu popularne humoristične serije “Kako sam upoznao vašu majku” ili kako se u originalu na engleskom zove “How I Met Your Mother”, a koja je emitirana od 2005. do 2014. godine. Nova serija prati sličan format i koncept, ali donosi svjež pogled na modernu ljubav i prijateljstvo u digitalnom dobu.

Radnja serije Kako sam upoznala vašeg oca smještena je u blisku budućnost, točnije u 2050. godinu, gdje Sophie, glavna junakinja koju glumi Hilary Duff, priča svojem sinu kako je upoznala njegovog oca. Priča se vraća u 2021. godinu kada je Sophie u svojim tridesetima, pokušavajući pronaći ljubav u New Yorku. A sama TV serija istražuje njezine ljubavne avanture, prijateljske odnose i profesionalne izazove.

Sophie je optimistična fotografkinja koja vjeruje u pravu ljubav, unatoč brojnim neuspjelim vezama. Njezina najbolja prijateljica, Valentina, modna stilistica, podržava je u svim njenim pothvatima, dok sama ima dinamičan ljubavni život. Ostali glavni likovi uključuju Jesseja, ciničnog vozača Ubera i aspirantnog glazbenika, njegovog najboljeg prijatelja Sida, vlasnika bara i Charlieja, britanskog aristokrata koji se preselio u New York zbog Valentine.

Jedan od ključnih elemenata serije je kako se likovi suočavaju s modernim izazovima u ljubavnim vezama

Točnije, kako se snalaze sa aplikacijama za upoznavanje, društvenim mrežama i promjenjivim društvenim normi. Također, ova TV serija se oslanja na humor i emocionalne trenutke, kako bi prikazala stvarne životne situacije s kojima se mnogi gledatelji mogu poistovjetiti.

Produkcija serije Kako sam upoznala vašeg oca uključuje poznata imena poput Isaaca Aptakera i Elizabeth Berger, koji su radili na seriji This Is Us. Njihov pristup kombinira emotivne priče s humorističnim elementima, stvarajući uravnoteženu i privlačnu seriju za publiku različitih generacija.

No, iako je serija Kako sam upoznala vašeg oca bila suočena s visokim očekivanjima zbog popularnosti originalne serije Kako sam upoznao vašu majku, uspjela je pronaći svoju vlastitu publiku i zaraditi pozitivne kritike zbog svježeg pristupa poznatom konceptu. A glumci su pohvaljeni za svoje izvedbe, posebno Hilary Duff, koja donosi toplinu i karizmu glavnoj ulozi. Dodajmo da stariju Sophie glumi slavna Kim Cattrall.

Serija “Kako sam upoznala vašeg oca” ima 30 epizoda i dvije sezone

Za mnoge gledatelje humoristična serija Kako sam upoznala vašeg oca nudi nostalgičan povratak u svijet originalne serije. No, ona donosi moderne preokrete koji odražavaju promjene u društvu i tehnologiji. Uz to, serija postavlja temelje za potencijalne buduće sezone, istražujući dubinu likova i njihove međusobne odnose.

Sve u svemu serija How I Met Your Father je osvježavajuća i zabavna. A ona uspješno spaja elemente romantike, komedije i drame, pružajući gledateljima novu perspektivu na vječnu potragu za ljubavlju i srećom. Više o ovo TV seriji možete doznati na stranicama IMDB-a.

Zanimljivosti:

  • pilot epizoda posvećena je pokojnom američkom glumcu Bobu Sagetu, poznatom glumcu iz humoristične serije Puna kuća
  • pilot epizodi pojavljuje se glumica Leighton Meester u ulozi Meredith, poznata po seriji Tračerica
  • na kraju pilot epizode otkriva se da je stan u kojemu žive Jesse, Sid i Hannah isti onaj stan iz serije Kako sam upoznao vašu majku, u kojemu su živjeli Ted, Marshall i Lily
  • u zadnjoj epizodi prve sezone pojavljuje se posebna gošća, tj. Robin Scherbatsky iz serije Kako sam upoznao vašu majku, a koju glumi Cobie Smulders

VIDEO TRAILER: How I Met Your Father | Season 1 | Rotten Tomatoes TV

Tagged