iva šulentić - cesarica 2021.

Iva Šulentić nas vodi kroz dodjelu prestižne glazbene nagrade Cesarica

U tijeku su pripreme za veliko finale nagrade Cesarica, no, već sada znamo da će nas kroz dodjelu ove prestižne nagrade voditi Iva Šulentić! Dodajmo da će se ceremonija zbog pandemije koronavirusa održati u obliku televizijske emisije i to bez publike i glamura na kakav smo navikli.

I unatoč nikad težoj godini za hrvatsku glazbu, glazbenici nisu odustajali. Ta
ko danas imamo 12 hitova mjeseca za veliko finale. A tko će osvojiti Cesaricu za hit godine, saznat ćemo u petak, 22. siječnja 2021. godine u 20:05 sati. Prijenos će biti na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija.

Nagrada Cesarica održava se četvrtu godinu zaredom. Cijelu proteklu godinu publika je svaki mjesec nominirala jednu pjesmu za Hit mjeseca koja je sada ušla u finale. U konkurenciji za Hit godine su Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth te Vinko Ćemeraš. Još su u “igri” Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i Silente.

Osim Cesarice za najpopularniju i najuspješniju pjesmu u 2020. godini, kao i nagrade za hitove mjeseca, u televizijskoj emisiji će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade odličnim hrvatskim glazbenicima.

iva šulentić - cesarica 2021

Voditeljica ovogodišnje dodjele Cesarice je Iva Šulentić

A tijekom emisije očekuju nas i brojni prezenteri, poznata glazbena imena. Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, a redatelj emisije je Tihomir Žarn.

Iako zakinuti za druženje uživo, s našim glazbenicima možemo proslaviti dodjelu Glazbene nagrade publike za hit godine Cesarica putem TV-a. Vidimo se u petak, 22. siječnja s početkom u 20:05 sati na Drugom programu HTV-a! A više informacija o voditeljici Ivi Šulentić doznajte na Wikipediji.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -