ida prester - dodir unplugged - 2020

Ida Prester i Lollobrigida snimili unplugged verziju pjesme “Dodir”

Dok se novi elektro pop singl Ide Prester “Dodir” uspješno emitira na radio i TV postajama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju pjesmu “Dodir” u akustičnom aranžmanu.

“Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je Dodir stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli. Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota – savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta”, rekla je Ida Prester, autorica pjesme.

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, Dodir sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarist Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari – također članovima Lollobrigide – odsvirao pjesmu.

Video spot za Dodir unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.

“Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć` do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota”, objasnila je Ida.

Možda Dodir unplugged dotakne i Vas te postane soundtrack za nadolazeće ljetne dane.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

2 thoughts on “Ida Prester i Lollobrigida snimili unplugged verziju pjesme “Dodir”

Comments are closed.