buč kesidi - kalemegdan beograd - 2021. - foto: marko ristić

Grupa Buč Kesidi održala open air koncert na beogradskom Kalemegdanu

Grupa Buč Kesidi rasprodala je open air koncert na beogradskom Kalemegdanu. Sjajna je to uvertira za rekordnih pet nastupa, koliko ih, za sada, minimalno čeka u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti. Podsjećamo, koncerti će se održati od 24. do 29. rujna 2021. godine.

Beogradski nastup na kultnoj lokaciji samo je još jednom potvrdio da pančevski indie dvojac Buč Kesidi uživa status regionalnih zvijezda. Otvorivši koncert singlom Euforija, bend je začarao publiku koja je nastavila pjevati pjesme u sav glas. Kultni srpski novinar Žikica Simić je nakon koncerta ustvrdio da je rock’n’roll živ i zdrav. Uz to, energiju i entuzijazam publike usporedio s onim na koncertima Elvisa Presleyja ili Beatlesa.


Savršen je to uvod u koncertni pohod na Zagreb. Rock dvojac Buč Kesidi u prekrasnom dvorištu Akademije u Ilici 85 zasad će održati ukupno pet koncerata, od kojih su čak tri već rasprodana! Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu.

Ovaj bend je bez sumnje najznačajnije novo regionalno ime na sceni u zadnje dvije godine

Njihov fantastični album Euforija, a kojeg prati i koncertni film, proizveo je ogroman hype. Tako je i Zagreb uhvatila Euforija. Podsjetimo, prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća. Stoga su dodana još dva datuma u istom prostoru – u utorak i srijedu, 28. i 29. rujna 2021. godine.

Oba dodana koncerta ovog pančevačkog benda su u limitiranom kapacitetu, a prodavat će se 400 ulaznica po koncertu. U prodaji su po cijeni od 80 kuna na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventima. Ostane li koja ulaznica, na dan koncerta će joj cijena iznositi 100 kuna. Više o indie rock bendu Buč Kesidi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Buč Kesidi – Đuskanje ne pomaže

Tagged