gina - par minuta | 2023.

Gina nakon promocije svog prvog albuma predstavlja novi singl naziva “Par minuta”

Nakon što je početkom travnja 2023. godine izdala svoj prvi studijski album “U mojim tajnim notama” i dovela svog učenika do finala showa Zvijezde pjevaju, došlo je vrijeme i za “Par minuta” u obliku nove radijske uspješnice koju potpisuje Gina Damjanović.


Bračanka prepoznatljiva glasa za nadolazeće tople ljetne dane servira nam još jednu radiofoničnu pjesmu koja izaziva dobro raspoloženje pod nazivom Par minuta, a za tekst i glazbu zaslužni su tandem koji stoji iza većine sadržaja albuma – Marko Bratoš i sama Gina. I dodajmo, aranžman i produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Zato i nema sumnje kako će ovaj topao zvuk osvojiti slušatelje na prvu…

Par minuta najava je i koncertne promocije koja će se održati u petak, 9. lipnja 2023. godine u Petom kupeu. A na njoj će Gina uz svoj prateći band The GeeGee’s predstaviti materijal i nastupiti uz nekoliko gostiju. Spomenimo, među kojima su i Damir Kedžo, Ivanka Mazurkijević te kolega po radijskom i pjevačkom mikrofonu – Saša Lozar. Ulaznice za ovaj koncert potražite u Entrio sustavu, a više informacija saznajte na Facebook eventu. A sve što vas još zanima o Gini potražite na njezinom Facebook profilu.

AUDIO: Gina – Par minuta

Tagged