full ferry & bruns lay ft. josipa lisac - ysl - 2020

Full Ferry, Bruns Lay i Josipa Lisac zajedno izvode najluđu pjesmu ovog ljeta – YSL!

Full Ferry & Bruns Lay nedavno su objavili sjajan house / dance album “House Vibra”, a najnoviji singl za koji predstavljaju i video spot je s divom Josipom Lisac “YSL”. Inspiracija za pjesmu bilo je Josipino nezaboravno gostovanje u TV emisiji “Latinica”, a kako je nastala ova neobična pjesma otkriva Full Ferry: “Imali smo internu foru u ekipi Josipinog gostovanja u Latinici gdje priča priču o pizzi i smislu života pa sam odlučio napraviti edit za svoje DJ setove. Stvar je čuo Bruns Lay i predložio da ju zajedno završimo i tako je krenula ideja o albumu i našoj suradnji općenito.” Za režiju i animaciju video spota zaslužni su Luka Tokić i Marta Bregeš, za montažu Luka Tokić, a producentica je Dora Prpić.


Full Ferry

Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi Iš’o sam u Disko, radio je i popularni remix pjesme Jesen Sare Renar te remixirao pjesmu Sladak kao ti. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey Emotions koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

Bruns Lay

Producent i DJ koji je svoj glazbeni put započeo u Engleskoj gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku, ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose i Aquarius) te plasirao svoj prvi remix Jesen na hrvatsko tržište. Svojim remixom Sare Renar privlači pozornost domaće scene i nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku i tako se povezuje s Full Ferryem s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remix za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma.

Full Ferry & Bruns Lay ft. Josipa Lisac – YSL


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged