full ferry & bruns lay ft. josipa lisac - ysl | 2020.

Full Ferry, Bruns Lay i Josipa Lisac zajedno izvode najluđu pjesmu ovog ljeta – YSL!

Full Ferry & Bruns Lay nedavno su objavili sjajan house-dance album “House Vibra”, a najnoviji singl “YSL”, za koji predstavljaju i spot, nastao je u suradnji s glazbenom divom Josipom Lisac. Inspiracija za pjesmu bilo je Josipino nezaboravno gostovanje u TV emisiji “Latinica”. “Imali smo internu foru u ekipi Josipinog gostovanja u Latinici gdje priča priču o pizzi i smislu života. I tako sam odlučio napraviti edit za svoje DJ setove. Stvar je čuo Bruns Lay i predložio da ju zajedno završimo. I tako je krenula ideja o albumu i našoj suradnji općenito”, rekao je Full Ferry. Dodajmo, spot su režirali i animirali Luka Tokić i Marta Bregeš. Za montažu zadužen je bio Luka Tokić, dok je producentica Dora Prpić.

Full Ferry, osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers, čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. A kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale na pjesmi Iš’o sam u disko. Također, radio je i remix pjesme Jesen glazbenice Sare Renar te remixirao pjesmu Sladak kao ti. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Emotions glazbene dive Mariah Carey. I dodajmo, ta obrada je uvrštena na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme! Više o ovom DJ-u doznajte na njegovom Instagram profilu.

Bruns Lay je producent i DJ koji je svoj glazbeni put započeo u Engleskoj, gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama poput Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose i Aquarius. Također, plasirao je svoj prvi remix Jesen na hrvatsko tržište. Svojim remixom pjesme Sare Renar privlači pozornost domaće scene te nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku. Tako se povezuje s Full Ferryem s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remix za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma. A tko je još Burns Lay doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Full Ferry & Bruns Lay ft. Josipa Lisac – YSL

Tagged