nina badrić - ja još uvijek imam istu želju - 2021.

Diva Nina Badrić predstavlja pravi ljetni hit – “Ja još uvijek imam istu želju”

Nakon svevremenskih hitova “Rekao si”, “Da biram”, “Ratujem s tugom” i “Volim te volim” naša diva, Nina Badrić publici otkriva novi singl – “Ja još uvijek imam istu želju”. Ususret toplijim danima i, čini se, ležernijoj svakodnevici Nina i njezin tim pripremili su pravi ljetni hit.


Naime, pjesma Ja još uvijek imam istu želju plesnog je i zaraznog ritma i ne oskudijeva pozitivnim i zaraznim stihovima. Iako umjetnici najbolje stvaraju kada je svijet oko njih idealan, Nina Badrić, koja je napisala tekst i autor je glazbe zajedno s Predragom Martinjakom, napravila je pjesmu koja ima samo jednu misiju. A to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima!

Plesnu i vedru pjesmu prati jednako razigran i veseo video spot

A on će zasigurno donijeti malo sunca u našu svakodnevicu. Dodajmo da je video režirao Dario Radusin, za styling se pobrinuo Stefan Orlić, a za nakit je zaslužan je Prahir Fine Jewellery. Više o Nini Badrić doznajte na njezinom Instagram profilu.

“Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kome smo se svi našli i nekako snašli. No kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike, stavila sam je na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da ce pronaći i svoj put do publike”, rekla je Nina o novom hitu.

Nakon promocije nove pjesme Ja još uvijek imam istu želju Ninu očekuje uzbudljivo koncertno ljeto. Turneju započinje u petak, 2. srpnja 2021. godine u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu. Zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala. Na repertoaru će se naći Skalinada, Vraćam se tu i mnoge druge nezaboravne melodije s ovog omiljenog festivala. Već 9. srpnja Nina stiže u Varaždin, 5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

Video: Nina Badrić – Ja još uvijek imam istu želju

Tagged