deni kozić / eko gorivo

Deni Kožić, gitarist Pipsa i Psihomodo Popa, predstavlja idealnu pjesmu za vožnju

Poznati zagrebački kantautor i gitarist Deni Kožić svoj impresivni glazbeni put započeo je još sredinom osamdesetih, a zadnjih godina je uplovio i u solo vode te sad u svom pop-rock duhu predstavlja novi ljetni singl. Deni je svoj otisak ostavio je i u bendovima Pips, Chips & Videoclips te Psihomodo Pop, a zatim se odlučio započeti kao kantautor.

2014. godine objavio je svoj prvi singl Nasukan, koji su slušatelji, ali i glazbeni kritičari dočekali s pohvalama, do danas je izašlo još šest singlova, a sada nas vodi na novo glazbeno putovanje.

Eko Gorivo je road trip love song. Vozačko – ljubavna priča koja jasno izražava težnju za slobodom i za ljubljenom osobom. Kada shvatite da, iako naizgled napuštate svoj grad i prijatelje, ustvari se vraćate svojoj ljubavi s kojom ostajete. Pjesma ima zanimljiv aranžman i atmosferu a refren će vas potaknuti na ples! Idealna je za slušanje u vožnji”, kaže Deni Kožić, kojeg možda najviše pamte kad je krajem 80-e plesao na vrhu nebodera glavnog zagrebačkog trga svirajući gitaru u spotu Dobre vibracije Jure Stublića i grupe Film.

U pjesmi Eko Gorivo sudjelovali su: Deni na električnoj gitari, Tin Ostreš na bubnjevima i perkusijama, bas i električnoj gitari te sintesajzeru. Ivan Arnold odsvirao je klavijature, stings te otpjevao prateći vokal. Deni potpisuje tekst i glazbu, a Tin Ostreš aranžman, dok je za produkciju i mastering zaslužan Ivan Božanić.

Za odličan video spot zaslužan je Doringo.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Deni Kožić, gitarist Pipsa i Psihomodo Popa, predstavlja idealnu pjesmu za vožnju

Comments are closed.