cantus classic radio :: 2022.

Cantus Classic radio – slušajte online suvremenu klasičnu glazbu hrvatskih autora

Od sada je putem internet linka ili aplikacije moguće slušati prvi intenetski radio s hrvatskom suvremenom klasičnom glazbom – Cantus Classic radio! A na Cantus Classic radiju emitira se gotovo kompletna Cantusova arhiva klasične glazbe koja broji preko tisuću skladbi, odnosno okvirno 150 sati klasične glazbe. Cantus Classic emitira klasičnu glazbu 24/7 tijekom cijele godine i to bez oglasa i govornih emisija. I dodajmo, arhiva radija će se stalno ažurirati s novim izdanjima.


“Izuzetno nam je drago što smo pokrenuli Cantus Classic internetski radio. Smatramo da ćemo ovim putem publici još više približiti klasičnu glazbu, a samim time i bogatu arhivu diskografske kuće Cantus. Jednostavno, ona će široj javnosti biti dostupna samo na jedan klik. Cantusova arhiva otkriva bogatstvo hrvatskog glazbenog stvaralaštva, ali i velik broj izvrsnih interpreta. Zato vjerujemo da ćemo putem Cantus Classic radija privući brojne slušatelje željne ovakvog sadržaja”, rekli su iz Cantusa.

Internetski radio, za razliku od klasične radio postaje, daje nam slobodu da se cijeli dan cijele godine emitira isključivo glazba. A tijekom slušanja jasno je vidljivo o kojoj skladbi je riječ. Zato pozivamo sve da u daljnje otkrivanje glazbe posjete i naš web shop gdje mogu kupiti izdanje ili ga detaljnije poslušati na digitalnim servisima”, poručili su iz Cantusa. A samom radiju – stanici Cantus Classic Radio – moguće je pristupiti preko službene web stranice ili putem mobilnih aplikacija kao što su Slooshaj, TuneIn ili slične.

Tagged