bruno krajcar - gloria - 2021.

Bruno Krajcar, glazbenik, skladatelj i kantautor, predstavlja pjesmu “Gloria”

Bruno Krajcar, jedan od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelja i kantautora, predstavlja pjesmu “Gloria”. Naime, Bruno je postao otac po šesti put i ovu pjesmu je posvetio svojoj novorođenoj kćerkici. A uz ovu pjesmu Bruno predstavlja i video spot.

Spot je snimljen je na jednoj čarobnoj lokaciji u Istri kod crkvice Sv. Agnije u Raklju. Mjesto je to koje Krajcara veže uz brojne gala koncerte na kojima je još od 2008. godine ugošćavao glazbenike kao što su Bobby Solo, Oliver Dragojević, Gibonni, Tedi Spalato, Stjepan Hauser

“Pjesma Gloria je pjesma u kojoj slavim rođenje moje kćerke. Pjesma je to koja je nastala iz srca radosnog tate zbog najvećeg čuda na svijetu, a to je rođenje djeteta. Odlučio sam je podijeliti s vama u ovo predbožićno vrijeme kao najavu svih lijepih blagdana koji su pred nama. Htio bih da nam i ova pjesma bude poticaj za ljubav”, rekao je Bruno Krajcar. Više o Bruni doznajte na stranicama Wikipedije.

U spotu je glumica i redateljica Nevena Vukes ispričala jednostavnu priču

“Ono što će meni ostati u posebnom sjećanju je da je poziv Bruna da režiram spot uslijedio u najposebnijoj fazi moga života. Tada sam bila u 6. mjesecu trudnoće i osmišljavala sam priču upravo o nekom novom malenom biću, dok i sama iščekujem svoje. Tako sam cijeli ovaj mini-projekt doživjela kao nešto što se nikako nije slučajno dogodilo”, rekla je Nevena Vukes.

“Riječi pjesme Gloria slave novi život, slave ljubav oca prema kćeri i milinu tog odnosa. Moj zadatak kao redatelja je bio suptilno ispratiti već dovoljno jasno izražene osjećaje i da slika isprati tonove i riječi. A prekrasna jesen u Istri je doprinijela da boje spota budu tako raskošne”, dodala je Nevena.

Video: Bruno Krajcar – Gloria

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -