boris štok - uvijek dio mene - 2020

Boris Štok predstavlja zaraznu pjesmu za sladokusce “Uvijek dio mene”

Boris Štok, mladi riječki glazbenik, kratio dane tijekom karantene zbog koronavirusa stvarajući nove pjesme i završavajući svoj drugi album koji će svjetlo dana ugledati krajem ove godine. Kako živimo u jednom teškom i neobičnom periodu o kojem će se zasigurno pisati u budućim udžbenicima povijesti, na nama je sada da to nekako izguramo.

A jedan od recepata za podnošljivije dane u karanteni svakako je glazba. Negdje u ovo vrijeme trebao se snimati videospot za pjesmu “Reci mi”, no kako takvo nešto nije moguće, za glazbene sladokusce objavljena je pjesma “Uvijek dio mene”.


Boris je skladatelj, tekstopisac i pjevač iz Rijeke. Nekadašnji je član grupa Quasarr i Manofon, a sada samostalan glazbenik. U samostalnoj karijeri ostvario uspješne singlove Ispod kože, Kao mi, Dodiri, Ove misli ft. Yaya, Voli me još ovu noć i Tišina.

U studenom 2017. predstavio debitantski EP Puls na kojem je šest pjesama. Objavljen je u ograničenoj nakladi, a iste godine biva nominiran za nagradu Porin kao najbolji novi izvođač. Sve dodatne informacije o Borisu doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi borisstok.com.

Video: Boris Štok – Uvijek dio mene

Tagged