boris štok - grijeh :: foto: tanja kanazir :: 2023.

Boris Štok će s pjesmom “Grijeh” nastupiti na glazbenom natjecanju Dora 2023

Boris Štok će s pjesmom “Grijeh” u subotu, 11. veljače 2023. godine nastupiti u Opatiji na natjecanju za Hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije i pokušati izboriti pobjedu koja je korak prema ovogodišnjem Eurosongu, koji će se održati u svibnju u engleskom gradu Liverpoolu. Dodajmo da je pjesma “Grijeh” orginalno zamišljena kao duet. A uz to, trebala se naći na, u studenom 2022. godine objavljenom Borisovom albumu “3”.


Pjesmu potpisuju Darko Terlević i sam Boris Štok koji za Grijeh kaže: “Poželio sam malo otići u melodije Grace Jones i Davida Bowieja. I jednostavno, krenuo sam tim putem, a vjerujem da se to i čuje u samoj pjesmi. Pjesma Grijeh je pitka, pamtljiva, melodična i slojevita. Također, vjerujem jedna od boljih pop pjesama koje sam napravio. Nadam se da će biti prilike i za orginalnu dužu verziju, a tko zna, možda se u budućnosti i dogodi neki duet. Zanimljivi ženski vokali su mi na pameti.”

Imperativ nastupa u Opatiji nije samo pobjeda već i promocija njegovog stvaralaštva. Zašto je Boris na Dori?

“Odlučio sam se nastupiti na Dori jer mislim da je to odlična prilika kako bi prezentirao svoju glazbu i sebe široj publici. Publici do koje možda ne bih inače došao. Meni je to izazov, prilika da sebe staviš u neke druge i nepoznate okvire. Vjerujem da će se moja glazba mnogima svidjeti i da ću biti ugodno iznenađenje. Imam odličan tim, odličnu pjesmu, vjerujem u sebe kao izvođača. Pjesma Grijeh i moj nastup siguran sam ostat će ljudima u jako lijepom sjećanju”, dodao je Boris Štok.

Boris i njegov tim već su krenuli s ozbiljnim pripremama za scenski nastup. Svi koji prate Borisa znaju da mu je estetika izuzetno važna, a za ovu posebnu prigodu došlo je i do jedne posebne suradnje: “Ljudi koji prate moj rad i moje nastupe znaju da su mi estetika i vizualni trenutak jako bitni. Dora je svakako prilika da si čovjek da malo oduška po tom pitanju. Povezao sam se sa za ovu priliku s Ivicom Skokom, našim poznatim dizajnerom. On će osmisliti našu odjeću za nastup, a za sada mogu reći da će biti jako scenično i sexy. Biti će to plesan i dinamičan nastup, tri minute koje me već sada jako vesele.” Pjesma Grijeh dostupna je na svim streaming servisima, a više o ovom mladom glazbeniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Boris Štok – Grijeh

Tagged