kil digital - pure | 2023.

KIL Digital, nova elektro-pop senzacija, predstavlja prvi autorski singl naziva “Pure”

KIL Digital, nova elektro pop senzacija, započela je svoje djelovanje kao DJ kolektiv! A to se dogodilo postepeno, kada su Martina i Davor godinama za posjetitelje zagrebačkih klubova vrtjeli numere elektro-senzacija poput The Knife, Goldfrapp, Peaches… Tijekom vremena njih dvoje su razvili želju za stvaranjem autorske glazbe, a u tu priču ulazi Filip, tonac i glazbenik koji je s njima dijelio ljubav prema elektro​nskoj glazbi. Nakon što su uspostavili prvi kontakt tijekom nastupa K​IL ​Digitala na jednom drag showu, vrlo brzo su počeli raditi na ​konceptualnom materijalu.

​Video za njihov prvi autorski singl Pure snimljen je na atraktivnoj, tajnoj lokaciji u Zagrebu. I to u režiji svjetski priznatog redatelja Marija Delića, koji potpisuje preko stotinu videospotova, serija, filmova i reklama. Za mastering singla Pure ​zadužen je bio sisački producent elektronske glazbe Zarkoff

Dodjamo da je njihov album prvijenac još nepoznatog naziva u nastajanju. A oni koji su čuli njihov dosad snimljen materijal, uspoređuju njihov zvuk s dark wave, synth i electro pop bendovima. Nešto na tragu Boy Harsher, Tr/st i sličnima. Poslušajte Pure i obratite pozornost na daljnji rad ​KIL Digitala. Jer njihovo vrijeme tek dolazi… Više informacija o ovom zagrebačkom DJ dvojcu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: KIL Digital – Pure

Tagged