barbie | margot robbie & ryan gosling | 2023.

Barbie, film u kojem glume Margot Robbie i Ryan Gosling, predstavlja prvi trailer!

Izašao je novi trailer studija Warner Bros Pictures za dugoočekivani filmski fenomen “Barbie”. Naime, živjeti u Barbielandu znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako nemaš potpunu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken… Ovaj neobičan film u zagrebačke kino dvorane stiže u četvrtak, 20. srpnja 2023. godine u distribuciji Blitza. A vodeće uloge u njemu imaju velike zvijezde – nominirani za Oscara Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken.

Međutim, Margot Robbie i Ryan Gosling nisu jedine “lutke” u filmu! Impresivnu zvjezdanu glumačku postavu čine i legendarna glumica i oskarovka Helen Mirren te America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell i Emma Mackey. A u filmu se pojavljuje i glazbena zvijezda Dua Lipa koja je u ulozi Mermaid Barbie, dok Issa Rae glumi President Barbie. Dodajmo, tu su i mnoge druge slavne osobe iz svijeta showbiza, a koje su, ostavit ćemo vama da ih otkrijete.

Film je režirala slavna Greta Gerwig prema scenariju koji je napisala zajedno s nominiranim za Oscara Noahom Baumbachom. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Po samom timu koji je radio na filmu jasno je da će biti riječ o velikom hitu, točnije, opuštajućoj komediji smještenoj u fantastičnom svijetu koja će privući brojnu publiku u zagrebačka kina. Dodajmo još jednom da će film Barbie u zagrebačka kina doći u četvrtak, 20. srpnja 2023. godine. A sve što vas dodatno zanima o ovom filmu, doznajte na IMDB-u.

VIDEO TRAILER: Barbie (2023.)

Tagged