zagreb beer fest 2023 | 1. - 4. lipanj 2023. | trg dr. franje tuđmana zagreb

Zagreb Beer Fest 2023 odgođen zbog kiše za termin od 1. do 4. lipnja!

Zagrebački park dr. Franje Tuđmana i ovog će proljeća 2023. godine postati omiljena destinacija svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja i to zato što će se tamo održati po mnogima omiljeni pivski festival – Zagreb Beer Fest! No, budući da je svibanj bio vrlo kišovit, organizatori su odlučili ovaj veseli festival pomaknuti na početak lipnja. Tako Zagreb Beer Fest 2023 počinje u četvrtak, 1. lipnja, a trajat će sve do nedjelje, 4. lipnja 2023. godine!


Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja manifestacije Zagreb Beer Fest. A i ove će, 2023. godine, po šesti puta svojim posjetiteljima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom, ali i više od 180 vrsta piva. Kao i do sada, publika će moći uživati u koncertima rock, pop i hip-hop žanrova. A osvježenje će moći pronaći u bogatoj ponudi asortimana industrijskih i craft pivovara te street food zalogajima. Sve dodatne informacije vezane uz ovaj zagrebački festival piva doznajte na službenoj Facebook stranici.

Što se tiče zabave, svakog dana će nastupati po nekoliko bendova. Tako će prvog dana, u četvrtak, 1. lipnja, nastupiti Luzeri, Stereo Deficit (Arctic Monkeys Tribute band), BluVinil, Alen Vitasović i Daleka obala. Drugog dana, u petak, 2. lipnja, nastupit će Orvel, Fung shui, Djeca!, Artan Lili i Krankšvester. U subotu, 3. lipnja, svirat će Keni nije mrtav, Elvis Sršen & Disco blues, Bad daughter, Pocket palma, Grše te zvijezde večeri – Pips, Chips & Videoclips. Ovogodišnji zagrebački festival piva u nedjelju, 4. lipnja, zatvaraju Dram, Tidal Pull, Peki Pele, Miach, 2xŠihta i Silente.

VIDEO: Zagreb Beer Fest 2022 | Official Aftermovie

Tagged