pedja bajović - najbolji sat i kusur - kino sc zagreb 2020

Veliki nastup komičara Pedje Bajovića povodom 15 godina stand-up karijere u zagrebačkom Kinu SC

Nakon 15 godina karijere, par tisuća nastupa u 30 zemalja i skoro 250 gradova diljem svijeta, stand-up komičar Pedja Bajović s predstavom “Najbolji sat i kusur” nastupit će u petak, 31. siječnja 2020. godine u Kinu SC u Zagrebu. Upravo tog datuma 2005. godine Pedja Bajović i nekolicina komičara po prvi puta su izveli svoj stand-up nastup, nakon čega je i krenuo razvoj stand-up scene u Hrvatskoj. Ovaj začetnik domaće stand-up scene kaže da je nakon desetljeća i pol došlo vrijeme da svoje dosadašnje tematske predstave umirovi pa tako u SC-u publiku dočekuje s kompilacijom najboljih fora iz popularnih showova S nogu (sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), Muškarac (o parenju i razmnožavanju) i Rok trajanja. “Najbolji sat i kusur” tako će biti upravo to – sat vremena najboljih fora Pedje Bajovića, ali ne samo toliko vremena showa nego i kusur, a koliki i kakav će on biti – ovisi upravo o publici.


Poznat kao prvi domaći komičar koji je bio u završnici svjetskog natjecanja za najsmješniju osobu na svijetu, prvi domaći stand-up komičar koji je producirao i održao svoj cjelovečernji solo show na engleskom jeziku The Balkan Brain, kao i onaj koji je producirao javno snimanje tri showa, tri dana zaredom, u tri različita prostora, ovaj nastup karijere najavljuje u svom stilu: “Mislim da je nakon desetljeća i pol vrijeme za nešto novo i drugačije. I baš zato to poglavlje želim zatvoriti najboljim od onoga što sam napravio u ovih 15 godina svoje stand-up komedije. Oni koji su me pratili sve ovo vrijeme moći će se podsjetiti mojih najboljih fora, a oni koji me nikada prije nisu gledali – dobit će odličan uvid u to što su bili propustili. Tu posebno pozivam svoje poznanike i prijatelje koje sve ove godine slušam kako obećavaju da će doći… Pozivam? Mislio sam – prozivam! Ipak, obećajem da će da će im ta velika greška, kao i svima koji nikada prije nisu bili došli na stand-up, biti oproštena na licu mjesta!”

U Kinu SC očekuje iskusni urbani balkanski humor – ako ulovite mjesto. Zato posjetite Entrio.hr i osigurajte večer punu smijeha.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged