realme 7 - realme 7 pro - 2020

M SAN distribuira telefone Realme – najbrže rastući brend pametnih telefona na hrvatskom tržištu

Najbrži rastući svjetski brend pametnih telefona u 2019. godini – Realme – širi distribuciju svojih proizvoda na hrvatskom tržištu. Tako od rujna 2020. godine M SAN Grupa i Realme započeli su poslovnu suradnju na distribuciju Realme pametnih telefona kroz široku mrežu maloprodajnih partnera M SAN Grupe, a početak suradnje obilježit će lansiranjem najnovije serije njihovih pametnih telefona – Realme 7. Serija smartfona Realme7 namijenjena je mladim ljudima koji traže mobilni uređaj koji će pratiti njihov životni ritam kroz dan i noć. Iznimno pristupačna cijena, lijep dizajn, ultra izdržljive baterije velikog kapaciteta i najnovija Dart Charge tehnologija brzog punjenja baterije glavne su značajke ovih mobilnih uređaja.

Verzija Realme 7 Pro opremljena je SuperDart Charge tehnologijom koja vrijeme punjenja baterije od 4500mAh do 100% skraćuje na samo 34 minute, Sony 64MP Quad kamerom, 32MP In-display Selfie kamerom, Snapdragon 720G procesorom i 6.4“ Super AMOLED Fullscreen ekranom.

Oprema Realme 7 jednako je impresivna s po prvi put u svijetu implementiranim MediaTek Helio G95 gaming procesorom u mobilnom uređaju, 30W Dart Charge sustavom, 5000mAh baterijom, 90Hz Ultra Smooth ekranom i 48MP AI Quad kamerom sa 16MP In-display Selfie kamerom. Navedeni set opreme čini Realme 7 najsnažnijim gejming telefonom srednje kategorije na tržištu.

Realme 7 serija pravo je utjelovljenje duha kompanije. Usuđuje se podići ljestvicu, skočiti više, pomaknuti granice i motivirati nas da i mi napravimo isto. Serija Realme 7 fokusirana je na performanse, dizajn i kvalitetu – a to je upravo ono što naših 45 milijuna globalnih korisnika očekuje od nas. Kao najbrže rastuća tvrtka pametnih telefona na svijetu uzbuđeni smo jer lansiramo seriju Realme 7 u Europi”, rekao je Madhav Sheth, podpredsjednik kompanije Realme i CEO za Europu i Indiju.

O tvrtci Realme

Realme je IT brend specijaliziran za izradu trendovskih pametnih telefona vrhunske kvalitete i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. realme zauzima 7. mjesto na ljestvici proizvođača pametnih telefona u svijetu i službeno se svrstao među glavne robne marke pametnih telefona prema globalnim statistikama isporuka smartfona u trećem kvartalu 2019. U 2019. Realmeove globalne isporuke pametnih telefona dosegle su 25 milijuna komada sa stopom rasta od 808% u odnosu na prošlu godinu i pozicionirale su realme na prvo mjestu među brendovima pametnih telefona s najbržim rastom u svijetu. Zbog svojih performansi i dizajna realme proizvodi vrlo su dobro prihvaćeni na azijskom tržištu s milijun prodanih mobilnih telefona u samo 3 dana u Indiji. realme je danas među 4 najbolje prodavana brenda u Indiji i 5. u Indoneziji. Na temelju statistike u studenom 2019., realme je svrstan i među top 5 brendova pametnih telefona u Španjolskoj.

O M SAN Grupi

M SAN Grupa d.d. je najznačajnija tvrtka na području distribucije računala, računalne opreme i potrošačke elektronike u Hrvatskoj i Adria regiji. Nalazi se među top 50 hrvatskih tvrtki u 2019. s godišnjim konsolidiranim prihodom većim od 2 milijardi kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -