ulovi advent na tuškancu 2023 | lovački muzej u zimskom ruhu

Ulovi Advent na Tuškancu 2023 – Hrvatski lovački savez organizira adventsko događanje koje možete posjetiti sve do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine

Hrvatski lovački savez organizira adventsko događanje “Ulovi Advent na Tuškancu” koje se do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine, održava u dvorištu hotela Republika & Restorana Mošinsky koji se nalazi u Nazorovoj ulici 61. A u sklopu hotela Republika nalazi se adventska kućica u kojoj će posjetitelji moći kušati “divlje zalogaje svetog Huberta”.

Točnije, u ponudi su divlji burger, lovačka kobasica, jelen u košuljici, zimske palačinke, ali i brojna druga zimsko-blagdanska jela. Također, u sklopu manifestacije Ulovi Advent na Tuškancu posjetitelji će se moći i okrijepiti. I to mirisnim kuhanim vinom, raznim rakijama, ali i slatkom medovačom. I dodajm, svim posjetiteljima adventske kućice Hrvatski lovački savez poklanja besplatan razgled Lovačkog muzeja.

Lovački muzej nalazi se na adresi Nazorova ulica 63, a smješten je u srcu park šume Tuškanac. A njegovo besplatno razgledavanje omogućeno je svakog dana tijekom održavanja manifestacije Ulovi Advent na Tuškancu 2023 od 16 do 20 sati. Uz razgledavanje postava muzeja u zimskom ruhu posjetitelji će moći sudjelovati na brojnim zanimljivim radionicama i pripovjedaonicama za cijelu obitelj. Više o Lovačkom muzeju u Zagrebu doznajte na mrežnim stranicama Hrvatskog lovačkog saveza na adresi hls.com.hr.

VIDEO: Advent u Zagrebu 2023

Tagged