antonio krištofić - javi mami | 2023.

Antonio Krištofić, jedan od naših najboljih vokala, vraća se na glazbenu scenu singlom “Javi mami”

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala. No, nakon nekoliko godina pauze, ovaj glazbenik je odlučio vratiti se na scenu i pokoriti estradu. Tako za kraj 2023. godine izbacuje “Javi mami”, nevjerojatno plesnu stvar koja bi se mogla savršeno uklopiti u najveseliji mjesec u godini.

“Pjesma Javi mami je brza klupska pjesma provokativnog karaktera. Ona opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplicirane i razmažene djevojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan. Možemo reći i da je ova pjesma autobiografska, a nju smo od samog početka radili gradeći cijelu priču na temelju mojih priča i mojeg karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. A iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji”, rekao je Antonio Krištofić, koji je pjesmom Javi mami na glazbenu scenu donio glazbenu, ali i vizualnu promjenu.

Antonio singlom “Javi mami” poručuje da je vrijeme za ozbiljan novi početak

“Malo sam napravio pauzu jer puno nastupam. Najviše su to klubovi, svadbe, ali i privatne zabave. Naravno najdraže su mi djevojačke večeri. A Javi mami je prvi projekt od brojnih koje pripremam. Surađujem s ljudima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a svaka će pjesma biti stilski drugačija, no opet tematski povezana. Ovim spotom smo željeli dati nešto energično, vrelo, pomalo seksipilno, neku novu energiju”, otkriva simpatični Antonio koji je, napomenimo, iznimno popularan i na društvenim mrežama.

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio Krištofić je osluškivao puls publike. Marljivo je gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi. Sada kada je sazrio i kada ima podosta utakmica u nogama – vrijeme je ozbiljan novi početak. I dodajmo, Antonija možete pratiti i na njegovom Instagram profilu, a pjesmu nikako nemojte zaboraviti sherati na mrežama. Rasplesat ćete svoje pratitelje!

VIDEO: Antonio Krištofić – Javi mami

Tagged