cesarica - nagrada publike za hit godine - 2022.

U prodaji su ulaznice za dodjelu nagrade Cesarica za 2022. godinu!

Približava nam se datum dodjele glazbenih nagrada Cesarica za 2022. godinu! Tako ćemo u četvrtak, 26. siječnja 2023. godine s početkom u 21:10 sati u HoB-u (bivša City Plaza, Slavonska avenija 6) i s prijenosom uživo na Drugom programu HTV-a, imati priliku gledati najatraktivnija glazbena imena i poslušati njihove hitove koji su obilježili proteklu godinu. Ali i saznati tko je dobitnik najveće nagrade – glazbene nagrade Cesarica za Hit 2022. godine. A od danas imate i priliku nabaviti ulaznice za ovu prestižnu dodjelu i to putem sustava entrio.hr. Napominjemo da je u prodaju pušten ograničen broj ulaznica po posebnim cijenama od 10 eura za najveće obožavatelje domaće glazbe!

Tijekom cijele 2022. godine svaki mjesec birao se mjesečni hit od ponuđenih pet pjesama. A sada je došlo vrijeme za veliko finale – 12 najuspješnijih pjesama u 2022. godini u borbi je za glavnu Cesaricu! Upravo ta imena nastupit će na dodjeli te ćete ih imati priliku gledati i slušati uživo! Osim dodjele Cesarice za Hit godine, dodijelit će se i nagrada Cesarica za Hit autora ili autoricu te Cesarica Bestseller – nagrada za izvođača ili izvođačicu s najvećim brojem prodanih karata u protekloj godini.

Očekuje nas uzbudljiva glazbena večer, stoga požurite po svoju ulaznicu i vidimo se u HoB-u u četvrtak, 26. siječnja! Dodajmo da za pjesme koje se nalaze u finalu možete glasovati do nedjelje, 22. siječnja 2023. godine u ponoć. Više informacija kako glasati doznajte na službenoj mrežnoj stranici cesarica.org.

Tagged