tram 11 | vintage industrial zagreb | 21.10.2021.

Tram 11, legendarni zagrebački hip hop dvojac, nastupa u Vintage Industrialu u četvrtak, 21. listopada 2021. godine

Legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak, 21. listopada 2021. godine dolaze u zagrebački klub Vintage Industrial! Target i General Woo će u jedinstvenoj klupskoj atmosferi podsjetiti na svoje već kultne pjesme s prva dva albuma, ali i predstaviti materijale s nadolazećeg izdanja. Nenad Šimun a.k.a. Target i Srđan Ćuk a.k.a. General Woo benda Tram 11 osnovali su 1996. godine. Napravivši to oni su postavili temelje domaćeg hip hopa. U diskografiji broje albume “Čovječe ne ljuti se” (1999.) i “Vrućinu gradskog asfalta” (2000.) te kompilaciju “Tajna crne kutije” (2003.). Nakon nje prestaju sa zajedničkim radom i posvećuju se solo karijerama.

Na njihovo ponovno okupljanje čekalo se čak 14 godina. A da je publika itekako željna hip hopa, ali i još uvijek aktualnih oštrih kritika sustavu i društvu potvrdila je činjenica da se povratnički koncert u Domu sportova rasprodao u rekordnom roku. Vintage Industrialom će se četvrtak, 21. listopada, oriti hitovi poput Vrućina gradskog asfalta, Samo kod nas, Kaj ima lima, Pad sistema i brojne druge koje su se urezale u odrastanje generacija i oblikovale domaću i regionalnu scenu. Više o ovom hip hop bendu doznajte na stranicama Wikipedije.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Promocija će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera – na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci te predočiti osobnu iskaznicu. Na ulazu će biti omogućeno i testiranje na koronavirus koje će vršiti poliklinika Vaš pregled. Cijena testa je 50 kuna, a testiranje će se moći napraviti od 19:30 do 21:30 sati. I dodajmo, koncert organizira Dostava Zvuka.

VIDEO: Tram 11 – Vrućina gradskog asfalta (live)

Tagged