the slow readers club - tsrc - 2020

The Slow Readers Club, izvrsna mančesterska rock electro pop četvorka stiže u Tvornicu kulture

Gotovo godinu dana nakon prvotno planiranog datuma, u petak, 23. travnja 2021. godine izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u Tvornicu kulture. Bend je u Zagreb trebao stići u travnju ove godine, ali je kompletna turneja iz razumljivih razloga otkazana (pandemija korona virusa). Otkazivanje turneje srećom nije poremetilo planove objave albuma, pa su tako The Slow Readers Ckub u ožujku izbacili izdanje “The Joy Of The Return” koji se pokazao kao njihov najbolji i najuspješniji rad dosad. Album je ulovio 9. mjesto britanske top liste nadmašivši prethodnu, hvaljenu ploču “Build A Tower”.


TSRC su, na ostacima benda Omerta, oformili Aaron Starkie, Kurtis Starkie, James Ryan i David Whitworth. Istoimeni debi objavljen je 2011., a već je nasljednik, Cavalcade iz 2015., dobio odličnu podršku otočkih medija, ponajviše poznatog radijskog urednika Stevea Lamacqa. Prvi ozbiljan iskorak na kontinent bend je napravio spomenutim albumom Build A Tower zahvaljujući kojem su odradili veiku europsku turneju u sklopu koje su prvi put posjetili Zagreb i raspodali Mali pogon Tvornice.

S albuma The Joy Of The Return već su izvučena tri singla, All I Hear, Killing Me i aktualni The Wait čiji videospot je predstavljen krajem srpnja. TSRC već duži niz godina smatraju jednim od najuzbudljivijih mančesterskih bendova koji u svom atmosferičnom i mračnom zvuku uspješno kombinira rock s plesnim electro popom.

Sve ulaznice kupljene za odgođeni ovogodišnji koncert vrijede i za novi. Nova količina ulaznica u prodaji se nalazi od 11. kolovoza po cijeni od 75, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 90 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1) te sva prodajna mjesta Eventima.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged