the croatian pink floyd show | 2024.

The Croatian Pink Floyd Show, hrvatska senzacija svjetskog kalibra, održat će se u Tvornici Kulture u četvrtak, 11. travnja 2024. godine

S velikim veseljem najavljujemo koncert The Croatian Pink Floyd Show koji će se po prvi puta održati u Tvornici Kulture! Croatian Pink Floyd jedan su od onih bendova koji se ističu kvalitetom u svakom pogledu. Njihovi nastupi su moćni, jasni i zavodljivi. Većina je benda iz Karlovca, gdje su se 2016. godine zvanično oformili, a svoj prvi “pravi” live nastup imali su 2018. godine upravo u Karlovcu, točnije, u Domu OSRH Zrinski. Sam projekt pripremali su pune dvije godine, kako bi ispunili visoke uvjete i očekivanja koja su si nametnuli, breme koje nosi svaki tribute band velikih Pink Floyda.

Kroz godine do sada održali su više velikih koncerta, a najveći je bio u Varaždinu prošle, 2023. godine. Naime, tada su svojim nastupom oduševili gotovo 10.000 ljudi na velikoj pozornici Špancirfesta na kojoj su svirali dva sata. A na koncertu u Tvornici nas očekuje pomno isplaniran i do savršenstva uvježban show gdje će svevremenski hitovi poput Shine On you Crazy Diamond, Hey You, Us and Them, Wish You Where Here, The Great Gig In the sky i drugi biti popraćeni spektakularnim i prepoznatljivim vizualnim efektima.

CroFloydi u Tvornicu dolaze u punoj postavi. A nju čine Damir Biondić (vokal), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bass, vokal, video i animacija), Mario Klarić (bubnjevi), Ante Polović (klavijatura), Anita Gossain (saksofon), Sandra Golubić (vokal) i Ivana Kurs Podvorec (vokal). Svi oni stalno su pod budnim okom izvršnog producenta i tonca Johnnyja Grudića te Dine Petrine koji brine o rasvjeti. Ukratko, tko još nije uživo upoznat s ovim hrvatskim glazbenim draguljem, priliku za to ima u Tvornici kulture! Više o CroFloydu, odličnom Pink Floyd tribute bendu, doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: The Croatian Pink Floyd Show – Learning to fly

Tagged