stereosonic 2024 | arena zagreb

Stereosonic 2024 | Veliki festival elektronske glazb održat će se u Areni Zagreb u petak i subotu, 14. i 15. lipnja!

Zagreb će sredinom lipnja 2024. godine postati epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih događanja, jer će se u petak i subotu, 14. do 15. lipnja, u Areni Zagreb održati Stereosonic, veliki svjetski festival elektronske glazbe. A prema prvim najavama, bit će to jedan od najposebnijih i najeklektičnih glazbenih događanja ikada održanih u našoj zemlji!

A posjetitelji spektakla Stereosonic Music Festival Zagreb 2024 moći će uživati u zvukovima Paula Oakenfolda, producenta slavne glazbenice Madonne. No, u Zagrebu dolazi i Klingande, senzacionalna nova elektronska zvijezda. Uz to, za zabavu na plesnom podiju sve do ranih jutarnjih sati, publici koja će doći iz više od 40 zemalja svijeta, omogućit će i dvadesetak drugih vodećih i slavnih DJ-a današnjice.

Dodajmo i da je u najavi i nekoliko pozornica na kojima će nastupati brojne zvijezde te jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni Zagreb. Također, na lokacijama oko dvorane očekuje se mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. A posebnost događanja Stereosonic 2024 je i u koncepciji samog festivala. Naime, prema tom konceptu se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju. Ali i isti takav pristupu zabavi. I dodajmo, svoju ulaznicu za ovaj ljetni elektronički dvodnevni party možete kupiti putem Eventim online shopa.

VIDEO: Paul Oakenfold x Luis Fonsi – The World Can Wait | Klingande – Jubel

Tagged