stereo deficit kruševac | arctic monkeys tribute band | 2023.

Stereo Deficit, Arctic Monkeys tribute bend, u subotu, 4. ožujka 2023. godine, nastupa u klubu Boogaloo

Svi ljubitelji Arctic Monkeysa ponovno dolaze na svoje, jer u subotu, 4. ožujka 2023. godine u zagrebačkom klubu Boogaloo, nastupa sad već domaći tribute bend Stereo Deficit! Ovi momci su odradili vrhunski koncert početkom listopada 2022. godie i tako su još jednom dokazali da su miljenici zagrebačke publike. Dodajmo da će nakon koncerta za plesni indie after zadužen biti DJ Barby! Ulaznice po cijeni od 6 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio! Na ulazu u klub ulaznica će koštati 8 eura i dodajmo, klub se otvara u 21, a početak koncerta će biti u 22:15 sati.

“U ovih sedam godina od našeg prvog nastupa u Zagrebu, stvorila se jedna posebna veza između nas i zagrebačke publike. Budući da puno nastupamo po regiji, možemo reći da nam je Boogaloo jedno od najdražih mjesta. Uvijek i mi sva ekipa koja dođe se baš dobro provedemo uz hitove Arctic Monkeysa koje im pripremimo. Veselimo se kad vidimo različite generacije ispred pozornice, kao i neka lica koja, čini se, ne propuštaju niti jedan naš koncert. Bit će top u subotu u Boogaloou. Dođite svi!”, poručili su ususret koncertu momci iz benda Stereo deficit.

Stereo deficit je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca iz Srbije. Bend je prvo nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine i to kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Aleksi, Andreji i Nikoli pridružuje se ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute. Počevši 2016. godine nastupom na programu Good Vibrations, iza sebe imaju impresivan niz krcatih nastupa u Zagrebu. A sigurno će tako biti i ovaj put u klubu Boogaloo! Ljubitelji Arctic Monkeysa već znaju da se ovi koncerti naprosto ne smiju propustiti. Više o ovom bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Arctic Monkeys – Knee Socks (cover by Stereo Deficit)

Tagged