saša matić | arena zagreb | 21.10.2022.

Saša Matić, jedna od najvećih regionalnih zvijezda, vraća se u Arenu Zagreb u petak, 21. listopada 2022. godine!

Saša Matić, jedna od najvećih regionalnih zvijezda ponovo će održati koncert u zagrebačkoj Areni. Saša se tako vraća u Zagreb nakon pune četiri godine, a sam koncert će se održati u petak, 21. listopada 2022. godine. Ovaj glazbenik će u Areni održati Extra koncert godine pod nazivom “Dva života”, a ujedno će tada sa publikom na poseban način proslaviti 20 godina karijere!

“S velikim zadovoljstvom dolazim u Zagreb! Pozivam sve Zagrepčane, ali i sve u Hrvatskoj na druženje 21. listopada! Bit će nezaboravno kao i prošli put!”, poručio je Saša Matić na radiju Extra FM i trenutno izazvao euforiju među brojnim obožavateljima iz cijele zemlje. Naime, manje od dva sata najava koncerta samo je na Extrinom Facebook profilu prikupila više od tisuću komentara oduševljenih fanova.

Mnogi od njih znaju što mogu očekivati na koncertu Saše Matića

Iza Saše su već dva spektakularna nastupa u najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani, a oni su se ostvarili također u suradnji s radijom Extra FM. Te 2018. godine rasprodao je i zapalio zagrebačku Arenu čak dva puta, a koncerti su održani dan za danom! Tijekom te dvije nezaboravne zagrebačke večeri na pozornici mu se pridružilo čak pet regionalnih zvijezda. Nastupili su Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Aca Lukas.

“Ti koncerti ostavili su takav dojam na mene da sam jedva čekao ponovno nastupiti u Areni Zagreb. To su, pored svih lijepih događaja zadnjih par godina, možda i dva najljepša koja sam imao. Oni su se održavali 15. i 16. prosinca 2018. godine i sjećam se da je bilo neko nevrijeme kad sam dolazio 14. navečer. Taj dan nisam stigao ni na probu kakva je bila mećava i snijeg. Tada sam pomislio da ovo neće završiti dobro. Međutim, kad smo se ujutro probudili snijeg je nestao, a nakupila se pozitivna energija… Ta dva koncerta su za mene uistinu točka na i”, rekao je Saša Matić voditeljici Extra FM-a Ivoni Ažić.

Saša Matić je otkrio da će i na ovom koncertu biti gostiju, ali ne i njihova imena

“Neka to bude iznenađenje”, rekao je Matić. Tako još nije poznato hoće li mu se u Areni pridružiti primjerice Jelena Rozga, s kojom je otpjevao veliki regionalni hit Ti i ja s njegovog zadnjeg albuma Dva života. Upravo pjesme s tog albuma zagrebačka će publika u petak, 21. listopada, moći premijerno čuti uživo. No, ne brinite, čut će se i hitovi nešto starijeg datuma!

“Ne možemo ne izvesti neke stare pjesme koje sam dužan otpjevati. Bit će miješano”, najavio je. A za Extra FM otkrio je i da mu uoči samog izlaska na pozornicu treba mir: “Volim pred koncert bar pola sata biti sam i da sa svojim momcima, s bendom, sve dogovorimo. Tih pola sata mi treba nekog mira. Moraš biti u dobroj formi, naspavan, da ti je grlo zdravo… Onda sve ide svojim tijekom.”

Saša Matić je jedna od najsjajnijih regionalnih zvijezda svoju karijeru gradi već 21 godinu. Koronavirus mu je lani pomrsila planove za proslavu okrugle obljetnice. No, ona nije otkazana, samo je odgođena. A sada se zna i datum velike zagrebačke proslave – petak, 21. listopad! Ulaznice za nju su puštene u prodaju putem sustava Entrio. Požurite po njih, brzo se prodaju! Više o Saši doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Saša Matić – Nije ovo moja noć & Samo ovu noć

Tagged