Planet majmuna: Novo kraljevstvo | Jedan od najočekivanijih filmova godine u zagrebačka kina dolazi u srijedu, 8. svibnja 2024. godine

Planet majmuna: Novo kraljevstvo, film redatelja i producenta Wesa Balla, ali i jedan od najočekivanijih filmova godine, u zagrebačka kina dolazi u srijedu, 8. svibnja 2024. godine. No, ulaznice za ovaj spektakularni nastavak kultne franšize studija 20th Century možete kupiti od petka, 12. travnja. I dodajmo, ova SF kino spektakl u distribuciji Blitz filma moći ćete gledati u najprestižnijim kino formatima kao što su IMAX, 4DX i ScreenX.

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život u ovu globalnu epsku franšizu. A konkretno, ovaj nastavak je smješten nekoliko generacija u budućnost nakon vladavine Cezara. Tu su majmuni dominantna vrsta koja živi harmonično, dok su ljudi svedeni na život u sjeni. Kako novi tiranski vođa gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun kreće na zastrašujuće putovanje. A na kojem se suočava s dvojbama o budućnosti i odabira između dva potpuno različita pogleda na povijest… Ballov vizionarski pristup filmu osigurava status jednog od najuzbudljivijih filmskih događaja godine. S nevjerojatnom kreativnošću i preciznošću, Ball je stvorio svijet koji će vas zaintrigirati, oduševiti i ostaviti snažan dojam.

U ovom maestralnom postapokaliptičnom svijetu glavne uloge tumače glumci Owen Teague, Travis Jeffery, Lydia Peckham i Freya Allan, koji donose svojevrsnu svježinu i snagu ovom filmskom univerzumu. Njihove izvedbe su emotivne, snažne i autentične, doprinoseći dubini i kompleksnosti priče. A uz njih, u filmu se ističu i izuzetne izvedbe iskusnih glumaca Kevina Duranda i Petera Macona, koji donose svoje bogato glumačko iskustvo i karaktere koji će vas ostaviti bez daha. Scenarij su napisali Josh Friedman i Rick Jaffa, Amanda Silver i Patrick Aison. On je temeljen na likovima koje su kreirali Rick Jaffa i Amanda Silver… Više o ovom distopijskom SF blockbusteru doznajte na IMDB-u.

VIDEO: Planet majmuna: Novo kraljevstvo | Kingdom of the Planet of the Apes

Tagged