pizza festival zagreb 2024

Pizza Festival Zagreb 2024 | Treće izdanje ovog festivala pizza održat će se na Strossmayerovom trgu od 27. svibnja do 2. lipnja

Treće izdanje gastro manifestacije znane i kao Pizza Festival Zagreb održavat će se na Trgu Josipa Jurja Strossmayera i to od ponedjeljka do nedjelje, od 27. svibnja do 2. lipnja 2024. godine. A ovogodišnje izdanje koje donosi “a little slice of paradise” stiže s 11 kućica. Točnije, njih devet će predstaviti najbolje od svojih gastrokreacija, a dvije će biti zadužene za tekuća pitanja.

Bilo da obožavate napoletanu, romanu, sicilianu, frittu ili margheritu, svoje omiljene pizze sigurno ćete pronaći na jednoj od kućica ovih strastvenih pizza čarobnjaka. I dodajmo, očekuju vas kućice Al Dente, Pizza Re, Pizza Social Club i RougeMarin. No, tu su i Zagyland, Picnic & Poma Food Boutique, Tutto Passa, Pizza Fritta i Oui Chef on Wheels. A sve te kućice zajedno će nuditi više od 35 vrsta talijanskih delicija, a poneki i slasne sendviče!

A uz bogatu ponudu hrane i pića, na gastro manifestaciji Pizza Festival Zagreb 2024 očekuje vas i zanimljiv popratni program. On uključuje nastupe DJ-eva, a tu će biti i slikarske radionice, silent kino te brojni tematski kvizovi. Sve što vas dodatno zanima vezano za ovaj zagrebački pizza festival doznajte to putem službene Instagram stranice.

Tagged