nova 101 godina - tvornica kulture - 2018

NOVA 101 GODINA – najveći gradski klupski tulum uvest će Zagreb u 2020. godinu

Proslava dočeka Nove godine – Nova 101 godina u Tvornici kulture proteklih je šest godina postao jedan od najvećih tuluma u gradu. U organizaciji yema i Radija 101 ovaj rasplesani doček bio je rasprodan četiri zime zaredom, a isto se očekuje i 31. prosinca navečer kada dvorana u Šubićevoj otvori svoja vrata.

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju kultni Radio 101, yem, event agencija koja iza sebe ima bezbroj koncerata te čak pet festivala i Tvornica kulture koja će ovim partyjem zatvoriti višemjesečnu proslavu 20 godina postojanja.

Veliki pogon Tvornice kulture ponuditi će presjek hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka. Glazbeni mashup uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas ponovo će napuniti veliki plesni podij Tvornice.

Mali pogon okupirati će pak najbolja plesna nekomercijalna glazba s naglaskom na gitare. DJ pultovim žonglirat će reprezentacija iskusnih DJ-a koji su punili zagrebačke klubove i rasprodavali dočeke – Indy, Kiki B, Sin & Klinick.

Ulaznice su u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 40 kuna, koja će vrijediti do 25. prosinca 2019. godine. Od 26. prosinca do zadnje minute 2019. godine cijena će iznositi 55, a po ulasku u 2020. cijena se penje na 70 kuna.

Službena prodajna mjesta su Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i sva prodajna mjesta Entria.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged