goran lautar - neon lies - 2020

Neon Lies održava darkwave synth post punk koncert na terasi Močvare

Goran Lautar (Neon Lies) na svom trećem albumu “Loveless Adventures”, fokusirajući se na vlastiti unutarnji svijet kakvim ga je proživio ili ga doživljava, točnije, pruža onu sliku i priču postignuvši vrlo rijetki efekt kad je hrvatski underground u pitanju da slušatelj doživi ono što on točno želi, dakako na artistički način koji iziskuje i adekvatne metamorfoze u svjetonazoru.

Emotivan elektronski punk album koji govori o čovjeku i njegovoj nestabilnoj prirodi da nikad nije sretan i zadovoljan, čak niti onda kad jest. Više nema zagrljaja i poljubaca. Udaljeni smo barem 2 metra jedan od drugih. Samo ako se ne volimo toliko jako i iskreno dok nas smrt ne razdvoji.


Koncert Neon Lies će se održati u petak, 6. studenoga 2020 godine na Močvarnoj terasi u klubu Močvara. Vrata kluba se otvaraju u 19, a koncert kreće u 21 sat. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30, dok je na dan koncerta 40 kuna.

A osim koncerta koji će biti točno u 21 sat, imat ćete, već od 19 sati nadalje, priliku slušati prethodno snimljeni Neon Liesov odabir darkwave / synth / post punk muzike s audio kazeta.

Više o Neon Liesu doznajte na Bandcamp stranici na adresi neonlies.bandcamp.com.

Neon Lies – Loveless

Tagged