monkey man | 2024.

Monkey Man, akcijski triler sa Devom Patelom u glavnoj ulozi, u zagrebačka kina dolazi u četvrtak, 4. travnja 2024. godine

Pripremite se za najbrutalniji adrenalinski udarac koji ćete doživjeti na velikom platnu jer glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima “Milijunaš s ulice” i “Lav”, sada ulazi u redateljski ring s filmom “Monkey Man”. A on će vas sigurno ostaviti bez daha! Naime, suočen s mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel vodi nas na epsko putovanje osvete i akcije u stilu najvećeg majstora Johna Wicka.

Radnja filma Monkey Man inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. A Dev Patel je u ovom filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (ili na hrvatskom Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život…

I dodajmo, kritičari je akcijski triler Monkey Man oduševio. Također, trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93 posto, a pozitivne recenzije dobio je od cijenjenih kritičara. “Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. A on zahtijeva krvavu borbu, ali je jako lijepo snimljena. I zaboravite Johna Wicka. Neka nitko više ne sumnja u snagu akcijske zvijezde kao što je Dev Patel“, napisao je Chase Hutchinson iz The Wrapa. A kritičarka Mae Abdulbaki iz Screen Ranta je dodala da se “borba prsa o prsa i koreografija borbe doimaju električno. One pršte energijom koja će vas držati prikovanima i zalijepljenima za ekran…”

Ovaj akicioni spektakl je prepun spektakularnih borbenih scena

Film Monkey Man koji je prepun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena režirao je sam Dev Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao s Paulom Angunawelom i Johnom Colleeom.
Produkciju filma potpisuju Dev Patel, Jomon Thomas, oskarovac Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper, Basil Iwanyk, Erica Lee, Christine Haebler i Anjay Nagpal.

I dodajmo, ovaj film garantira nezaboravnu vožnju koja će vas držati na rubu sjedala. Također, ona će vas uvesti u svijet akcije, napetosti i nevjerojatnih obrata. Pripremite se za eksplozivno iskustvo koje će vas ostaviti bez riječi. A film Monkey Man možete pogledati u zagrebačkim kinima od četvrtka, 4. travnja 2024. godine, u distribuciji Blitz filma. Više o ovom akcionom spektaklu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Monkey Man

Tagged