back to blondie | metropolis club zagreb | 27.04.2024.

Back to Blondie, nizozemski tribute bend, nastupa u zagrebačkom klubu Metropolis u subotu, 27. travnja 2024. godine

Metropolis Club Zagreb najavljuje nezaboravan glazbeni doživljaj za sve ljubitelje legendarnog benda Blondie jer nastupa nizozemski tribute bend “Back to Blondie”. A ovaj koncert, zakazan za subotu, 27. travnja 2024. godine, obećava donijeti atmosferu i energiju New Yorka u samu srž Zagreba. Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog glazbenog iskustva.

Back to Blondie, popularni tribute bend iz Nizozemske, sprema se prenijeti duh i glazbu legendarnog benda Blondie na pozornicu Metropolis kluba. Njihova vjerna interpretacija, strastveni nastup i pažljivo odabrani repertoar hitova, obećavaju autentično glazbeno iskustvo koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ljubitelje glazbe. Posjetitelji će biti uronjeni u najveće hitove poput Denis, Hanging on the Telephone, Heart of Glass, Rapture i The Tide Is High. Bend će također predstaviti manje poznate, ali jednako zarazne pjesme iz opusa benda Blondi, osiguravajući da doživite istinski glazbeni spektakl.

Podsjetimo, Blondie je ikonični američki glazbeni bend koji je postao simbol glazbenog doba 1970-ih i 1980-ih. Predvođen karizmatičnom pjevačicom Debbie Harry, Blondie je kombinirao elemente punka, novog vala, rocka i popa kako bi stvorio jedinstveni zvuk koji je osvojio svjetsku publiku.

Blondie je sa svojom glazbom i stilom ostavio veliki utjecaj na svjetsku glazbenu scenu

Bend je postao poznat po hitovima poput Heart of Glass, Call Me, Rapture, One Way or Another i Atomic. Njihova glazba i stil ostavili su veliki utjecaj na glazbenu scenu i inspirirali mnoge druge umjetnike. Debbie Harry je također postala simbolom stila i neovisnosti, privlačeći pažnju svojim ikoničnim izgledom i energičnim nastupima. Ukratko, Blondie je ostavio dubok trag u glazbenoj povijesti. I dodajmo, oni se i danas smatraju jednim od najutjecajnijih bendova svog vremena. Više o bendu Blondie doznajte više na Wikipediji.

Prije i nakon koncerta, posjetitelji će moći uživati uz glazbu koju puštaju DJ Sammy i DJ Sish. A oni će dodatno zagrijati atmosferu i osigurati da se zabava nastavi cijelu noć. Kupite svoje ulaznice već danas i budite spremni na nezaboravnu noć uz Back to Blondie u klubu Metropolis! Ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji koštaju 10 eura. A ukoliko koja ostane, na dan koncerta će koštati 12 eura. Napominjemo da ulaznice možete kupiti na blagajni kluba Metropolis.

VIDEO: Back to Blondie – Atomic

Tagged