rogi - beogradski indie glazbenik - 2020

Močvara FB Sessions: prijenos uživo indie glazbenika Rogija i kantautorice Stroberiz

U sklopu još jednog u nizu Močvara FB Sessionsa, Klub Močvara organizira prijenos uživo koncerta beogradskog indie glazbenika Rogija i subotičke kantautorice Stroberiz u nedjelju, 5. travnja 2020. godine od 21 sat putem Močvarine Facebook stranice (facebook.com/mochvara).

Rogi je glazbenik širokog osmijeha, šarenog stila i ukusa. Iza sebe ima album U međuvremenu iz 2016. te nekoliko EP-eva. Njegov dominantni indie zvuk žanrovski je veoma difuzan, pod utjecajem jazza, bossa nove, r&b-a, funka i soula.

Nakon njega pozornicu će preuzeti subotička kantautorica Anamarija Tumbas, umjetničkog imena Stroberiz, koja je svojim pjesmama osvojila pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka, a poznata je i kao suradnica mnogih autorskih underground bendova kao što su Zli jezici, Sputnik i Wooden Ambulance. Kao solo izvođač nastupa od 2017. godine, a dosad je obišla mnoge festivale i klubove u Europi. Svoj stil opisuje kao sladunjavi dark pop oslanjajući se na emotivne tekstove, električnu gitaru i loopove.

Pronađite najudobnije mjesto i pridružite nam se na ovom opuštajućem online koncertu.

Subotička kantautorica Anamarija Tumbas, umjetničkog imena Stroberiz.

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -