kawasaki 3p | 2019.

Kawasaki 3P nastupa u Tvornici povodom proslave 20. rođendana Kluba u subotu, 28. rujna 2019. godine

Zagrebački rock bend Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna 2019. godine koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj. Miljenici zagrebačke publike – Kawasaki 3P – bend je koji postoji već 25 godina. No, on je i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat. A čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom…

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a. A četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. I dodajmo, u Tvornici kulture će se moći čuti sve njihove pjesme. Od Antonije, Puta madre i 3 Problema preko Snifa san glu, Niskarastaman i Kristin do Kak si, pa tak, Ni da ni ne i Loš, zao.

Antologijski debi Kawasaki 3P, megauspješni Idu Bugari i bestseller Goli zbog pasa, albumi su i ključni momenti karijere. A svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje 25 godina u Teatru iTD, kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar iTD, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa. Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža. A bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu kulture, u subotu, 28. rujna 2019. godine. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Kawasaki 3P – Antonija

Tagged