mama je kriva za sve | scena gorica | 2023.

Mama je kriva za sve, kazališna predstava za djecu, premijerno igra na Sceni Gorica u subotu, 28. siječnja 2023. godine

Scena Gorica najavljuje premijeru nove kazališne predstave za djecu naziva “Mama je kriva za sve”. Dodajmo da je ovdje riječ je o adaptaciji istoimenog romana autora Zorana Pongrašića, jednog od naših ponajboljih pisaca koji je uvršten u školsku lektiru. A u ovoj zabavnoj i duhovitoj kazališnoj predstavi za djecu saznat ćete za što je sve mama okrivljena. A ona je zapravo kriva za sve…

Mama je kriva i za susrete s Burazom i Ožiljkom. Također, odgovorna je i za gomile pretrpljenog straha u zaključanom stanu s računalom. Mama je kriva čak i za školski ples s dvjema potpuno istim djevojčicama… Redateljica ove zabavne i vesele predstave za djecu je Lea Anastazija Fleger. A na sceni će se naći tri lika koje glume Ivan Magud, Jurica Marčec i Roko Protić. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 8 godina.

Premijera predstave Mama je kriva za sve održat će se na Sceni Gorica u subotu, 28. siječnja 2023. godine, a počinje u 19 sati. Napominjemo da ulaznice za premijernu izvedbu neće biti u slobodnoj prodaji. Izvedba za građanstvo održavat će se u dogovoru sa školama i drugim obrazovnim ustanovama. Podsjetimo, Scena Gorica je gradsko kazalište koje djeluje kao sastavni programski dio Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Scene Gorica na adresi scenagorica.com.

Tagged