mali festival petrinja 2023 | natali dizdar & darko rundek

Mali festival Petrinja 2023 na Trg Matice hrvatske 22. i 23. lipnja dovodi Natali Dizdar i Darka Rundeka!

Mali festival Petrinja u svom drugom izdanju će se održati u četvrtak i petak, 22. i 23. lipnja 2023. godine, a ovoga puta u grad na obali Kupe dovodi Natali Dizdar i Darka Rundeka! I dodajmo, iznimno zbog radova na Gradskom kupalištu, ovo izdanje festivala Mali festival Petrinja bit će održano na Trgu Matice hrvatske. U romantičnom ugođaju Trga Matice hrvatske, u dubokoj hladovini stoljetnih stabala provedite savršene večeri uz vrhunski glazbeni program.

Natali Dizdar nastupa u četvrtak, 22. lipnja 2023. godine. A ova omiljena pjevačica u Petrinju donosi svoje najveće hitove Ne daj, Stranac i Nećeš me, zar ne, a zasigurno će izvesti i Ocean, svoj aktualni singl koji već tjednima ne silazi s vrha top ljestvica. Darko Rundek nastupa u petak, 23. lipnja, a on u Petrinju dolazi sa svojom – Ekipom! Uz Rundeka, Ekipu čine pretežno mladi glazbenici. To su Roko Crnić (bas gitara, bubnjevi), Silvio Bočić (bubnjevi, gitara, bas), Miro Manojlović (udaraljke i vibrafon), Igor Pavlica (truba) i Ana Kovačić (saksofon i sintesajzer).

“Moram reći da se osjećam zahvalan sudbini što smo se ovako lijepo našli. Uživamo svirati zajedno i što publika sa nama rado dijeli taj užitak!”, rekao je Darko Rundek. A Natali Dizdar je dodala: “Posebno se veselim dolasku u Petrinju i cijeloj ljetnoj turneji. Trenutačno promoviramo singl Ocean pa ćemo i Petrinjce uvesti u ljetno i veselo raspoloženje!” Dodajmo da su oba koncerta besplatna i počinju u 20 sati. A tijekom poslijepodneva bit će organiziran program za djecu uz DJ-a. Mali festival Petrinja 2023 donose izdavačke kuće Aquarius records i Menart te Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja. Više o gradu Petrinji doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Natali Dizdar – Zadnji dan ljeta | Darko Rundek – Apocalypso

Tagged