le grič 2020 | gornji grad, zagreb | foto: julien duval

Le Grič 2020 – otkrijte malo i intimno događanje u gornjogradskom parku s romantičnim štihom

Zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u parku Grič uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela – dođite na “Le Grič”. Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodacima ono subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove je nezaboravan. A ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom stvaraju posebnu romantičnu priču.

Le Grič također predstavlja male hrvatske vinare. Tako u subotu, 1. kolovoza, možete se upoznati s bojama i okusima “iskrenih” vina Matković. I naravno, popiti koju čašu iskrenosti. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”! Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Organizira ga mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji i iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan. Više informacija pronađite na službenoj Facebook ili Instagram stranici događanja.

Tagged