koncerti u paviljonu jeka | park maksimir zagreb | srpanj 2021.

Koncerti u Paviljonu jeka 2021 | Koncertni ciklus vrsnih glazbenika održat će se u parku Maksimir tijekom srpnja 2021. godine

Centar za kulturu i informacije Maksimir vas i ove godine osvježava toplo ljeto u parku Maksimir manifestacijom “Koncerti u Paviljonu jeka”! Kao i zadnjih 20-ak godina, svake nedjelje u srpnju od 18 do 19 sati, vrsni glazbenici uljepšat će vam dan svojim stvaralaštvom. Tijekom srpnja 2021. godine koncerti CKIM-a odjeknut će Paviljonom jeka u Maksimiru. Svake nedjelje u srpnju, tradicionalno se druže posjetitelji park-šume Maksimir i sve vrste glazbe, predstavljene od ponajboljih instrumentalista i vokalista grada Zagreba. Ne propustite ovogodišnji program “Koncerti u paviljonu Jeka”! Više informacija o koncertima doznajte na mrežnim stranicama mojmaksimir.com.

Koncerti u Paviljonu jeka 2021 | Program:

  • Nedjelja, 4. srpnja od 18 do 19 sati
    Duo Alla Danza – Filmska i glazba iz mjuzikala
  • Nedjelja, 11. srpnja od 18 do 19 sati
    Flamenco Afternoon – Anastasija Dikmikj (mezzosopran) i Robert Šeruga (gitara)
  • Nedjelja, 18. srpnja od 18 do 19 sati
    Trio Aureus – Operetna predvečer: Kristina Habuš (sopran), Katarina Horvat (flauta) i Tomislav Parmać (glasovir)

Paviljon jeka u maksimirskom perivoju u Zagrebu je arhitektonski dragulj podignut 1969. godine. Smješten je između Velikog i Kraljevog jezera, a ovaj betonski paviljon predstavlja važan dio kulturnog naslijeđa grada. Sa svojom karakterističnom konstrukcijom i izgledom, Paviljon jeka služi kao prostor za rekreaciju, kulturne događaje i okupljanja. Uz svoj prepoznatljiv oblik, omiljen je među posjetiteljima parka te često služi kao inspiracija umjetnicima i fotografskim entuzijastima. Ovaj paviljon je ne samo arhitektonski spomenik, već i mjesto koje obogaćuje javni prostor i doprinosi identitetu grada Zagreba.

Tagged