kojoti - sve je pod kontrolom - 2020

Kojoti uživo serviraju proročanski rock’n’roll ravno u vaše domove

Dok se nacija prilagođava novoj stvarnosti života u samoizolaciji usred pandemije koronavirusa, i sto milja daleko od ekipe provod je zagarantiran! Preselite se iz kuhinje pred svoje monitore jer Kojoti rokaju virtualno večeras, 8. travnja 2020. godine u 20 sati na Facebook stranici Ožujsko Pivo u sklopu kampanje #OstajemuGajbi Žujine svirke. Svjesni situacije i smjera u kojem se svijet oko nas kreće, objavom singla Evolucija ide u pogrešnom smjeru Kojoti su već prije dvije godine dali na znanje da je vrijeme da se probudimo.

“U ova čudna i pomalo luda vremena kada smo morali otkazati dosta koncerata, nakon što smo se taman zalaufali kako spada sa promocijom novog albuma Sve je pod kontrolom?, suočili smo se s nevidljivim neprijateljem. Ali svirka se nastavlja! Ovu srijedu Kojoti za vas sviraju iz tri grada i sa pet lokacija. I to realno, kao i sve danas, djeluje kao organizacijski i logistički kaos, ali radi se o novom i uzbudljivom iskustvu kako za nas, tako i za naše fanove. Tim više što smo među prvim bendovima koji su dobili pozivnicu sudjelovati u ovom ciklusu live koncerata srijedom! Veliko hvala Ožujskom pivu na pozivnici”, poručuju Kojoti.

Povezani audio i video, Bobo Grujičić iz Rijeke na bubnju, Alen Marin iz Vinkovaca na vokalu i Harpu, Vanja Marin iz svog stana u Zagrebu na bas gitari, Davor Viduka iz studija u podsljemenskoj zoni u Zagrebu na gitari i pratećim vokalima te Noa Rupčić na klavijaturama i pratećim vokalima, također iz stana u Zagrebu, servirat će ravno u vaše domove svoj proročanski rock’n’roll jednog od najboljih rock albuma posljednjeg desetljeća, koji nam je odavno postavio pravo pitanje – Sve je pod kontrolom?

Albumom objavljenim prošle godine pod etiketom Dancing Beara naši najznačajniji predstavnici domaće rock scene probili su se na brojne top liste najboljih domaćih albuma, a najbolji uradak karijere zaslužio je i prestižnu nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najbolji rock album godine. Na live sessionu lekciju ćemo ponoviti uz stihove Sve je pod kontrolom, Evolucija ide u pogrešnom smjeru, ali i nezaboravne klasike kao što su Sto milja daleko od nje, Razuzdan i lud, Izgubljen u svemiru i brojne druge koje će nam Kojoti odsvirati u sklopu sat vremena best off materijala.

“Ostanite u gajbi i na Žujinoj stranici vas u srijedu, 8. travnja 2020. godine u 20 sati očekuje sat vremena bazičnog, iskrenog, poštenog i žestokog rock and rolla kojeg je, doima se, nažalost sve manje, ali večeras će ga biti u izobilju. Uostalom kao i na svakom normalnom koncertu Kojota. Kako legendarni Zdenko Franjić kaže – SLUŠATI NAJGLASNIJE! Bez obzira da li ovaj naš eksperiment gledate na računalu, mobitelu ili televizoru, okruženi najdražima u svojim domovima, pojačajte maksimalno zvuk tih sat vremena od 20 do 21 sat i plešite u dobrom društvu jer bit će žestoko, groovie, sexy i ludo, a tako pravi rock and roll uvijek zvuči. Ostanite u gajbi jer doma je zakon!”, poručuju Kojoti.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Kojoti uživo serviraju proročanski rock’n’roll ravno u vaše domove

Comments are closed.