kandžija 2020

Kandžija i Gole žene dolaze u Mediku i najavljuju da će “porušiti plafone koje potres nije uspio”

Kandžija i vjerni prateći bend “Gole žene” dolaze u petak, 16. listopada 2020. godine u dvorište Medike “porušiti plafone koje potres nije uspio”. Netom prije lockdowna uspjeli su održati veliki koncert u staronormalnim uvjetima, a sada se konačno vraćaju na pozornicu, u svoje “najprirodnijem stanište” s kojeg uvijek pružaju nezaboravni provod. Posljednji album “Plafon” izdan krajem 2019. označio je Kandžijin spektakularni povratak studijskom radu s bendom Gole žene, a reakcije javnosti i kritike uzdigle su ga doslovno do plafona nazivajući album vrhuncem Kandžijine karijere. Specifični po spoju rapa i groovea live benda na čijem se repertoaru uvijek nađu stari hitovi poput “Nema labavo”, “Đuro” i “Crkva”, u kombinaciji s novim uspješnicama “Seljak” i “Državna sisa” jedinstvena su pojava domaće scene koja se uživo ne propušta!

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kuna, dok će na dan koncerta i na ulazu u Mediku koštati 60 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop u Tratinskoj ulici 18. Broj ulaznica ograničen je na 300 komada, a prilikom kupnje ulaznice potrebno je ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta.

Vrata Medike se otvaraju u 19, koncert počinje u 20, a kraj koncerta je predviđen u 22 sata. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu, na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja zaštitnih maski na samom događaju.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - -