hladno pivo | turneja "35 za 35" | 2022.

Hladno pivo dodaje još jedan zagrebački koncert na turneji “35 za 35” | Osim u petak, 14., u Domu sportova nastupaju i u četvrtak, 13. listopada 2022. godine!

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova! Podsjetimo, koncert je planiran za petak, 14. listopada 2022. godine, a bend, zbog velikog interesa dodaje još jednu svirku u njihovom gradu! A ona će se održati dan prije, u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani. Iznimno veliki uspjeh turneje 35 za 35 i najava da su ovo posljednje prilike za vidjeti band uživo prije jedne duge koncertne pauze bili su jasan znak ogromnoj zagrebačkoj bazi fanova da potrči osigurati svoju ulaznicu na vrijeme.

Novi datum dodan je dan ranije, ne bi li onaj originalno najavljeni 14. listopad doista ostao posljednji zagrebački u ovom ciklusu banda. A objavom novog koncerta dobiva se velika dvodnevna HP fešta! Naime, tijekom nje će bend prošetati kroz svoj prebogati katalog i odsvirati gotovo 50 različitih pjesama kroz dvav dana. Kičma oba koncerta bit će ista, – slušat ćemo sve najvažnije hitove. No, svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati. Više o bendu Hladno pivo doznajte na Wikipediji.

Ulaznice za koncert Hladnog piva koji se održava u zagrebačkom Domu sportova u četvrtak, 13. listopada, puštene su u prodaju. Cijena im iznosi 100 kuna do 30. rujna. Nakon tog datuma cijena raste na 120 kuna i vrijedi od 1. do 12. listopada. A ukoliko koja ulaznica ostane, na dan koncerta će koštati 140 kuna. I napomenimo, svoju ulaznicu možete kupiti putem online sustava Eventim.

VIDEO: Hladno pivo – Kišna nedjelja

Tagged