guns n` roses experience / 2019

Guns N’ Roses Experience – tribute band legendarnih Gunsa dolazi u Boogaloo

U petak, 13. prosinca 2019. godine će po prvi puta u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti najbolji svjetski Guns N’ Roses tribute band – britanski Guns N’ Roses Experience koji su oživjeli Guns N’ Roses iz osamdesetih i slove za prave klonove pravih Guns N’ Roses te pravu profesionalnu internacionalnu atrakciju sa kojima su svirala na koncertima čak tri originalna člana Guns N’ Roses.

Pored toga Guns N’ Roses Experience slove za jedini tribut čiji pjevač donosi pravi unikatan vokal i izgled ala Axl Rosea plus što svira i klavir kao i sam Axl, dok je službeni sponzor gitariste Marshall isti kao i od samog Slasha.

Guns N’ Roses Experience trude se autentično dočarati svaki detalj koncerta, od samog vizualnog izgleda, tj. odjeće, do koreografije. tj. ponašanja na pozornici, scenografije, set liste, zvuka i svjetla, kao i originalni Guns N’ Roses, a što im vrlo dobro i uspjeva i izdvaja od ostalih Guns N’ Roses tribute bandova. Tako su njihovi koncerti pravi spektakli na kojima možete gledat Guns N’ Roses iz neprocjenjive blizine!

Guns N’ Roses Experience uživo u svom dvosatnom showu izvode sve Guns N’ Roses hitove poput Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine, Paradise City, Knockin’ on Heaven’s Door, Rocket Queen, Live and let die, November Rain, Patience, Mr. Brownstone, You Could Be Mine i Nightrain, a ponekad na bisu zasviraju i Whole Lotta Rosie u originalu od AC/DC koju su i sami Gunsi svirali u posebnim prilikama.

Guns N’ Roses Experience slove za najveći i najuspješniji Guns N’ Roses tribute band koji je obišao cijelu zemaljsku kuglu i svirao na najvećim festivalima, a kao promo slogan koriste Nobody does it better!

Početak koncerta u klubu Boogaloo je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 110 kuna u pretprodaji i 130 na dan koncerta.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

2 thoughts on “Guns N’ Roses Experience – tribute band legendarnih Gunsa dolazi u Boogaloo

  1. Pingback: ZGportal Zagreb

Comments are closed.