target - još jedan dan u zagrebu - remix 2019

Target objavljuje remix singla “Da li znaš to” ususret izlaska remix albuma “Još jedan dan u Zagrebu”

Još malo nas dijeli od izlaska Targetovog REMIX izdanja albuma “Još jedan dan u Zagrebu – Deset godina poslje…” koji će biti objavljen pod etiketom Menarta.

“Remixevi koje dobivamo su moderni zvukom i tvrdi beatovima i neće razočarati slušatelje pravog rapa, a pokušat ćemo ih tim zvukom uvesti u novo digitalno doba hip hopa! 2009. godine zamislili smo album Još jedan dan u Zagrebu kao posvetu domaćem rapu, jer kao tvrde glave nismo vidjeli dobru budućnost rapa kod nas s obzirom da nije bilo više Blackout showa i sve se svodilo na FB sheranja i bacanja riječi od rapera do rapera… U to vrijeme nam je pala ideja da ukrstimo snage s, po nama najboljim, domaćim raperom Bizzom iz Bolesne braće i da složimo tvrdu stvar u kombinaciji Bizzo Brigante i mladi gospar za sve hiphop glave željne dobrog zvuka”, rekao je Target.

Ususret izlasku remix izdanja albuma, Target objavljuje i prvi singl – remix pjesme Da li znaš to (ft. Bizzo) za koji je zaslužan vinkovački producent Brka iz SmokeHousea.

“Brka je dobio pjesmu Da li znaš to za remixiranje i odradio jee… posao, spajajući naše vokale sa svojom tvrdom produkcijom, tako da smo odlučili složiti i video spot da kolaboracija Brigante / Gospar doživi pun uspjeh. Video je radio dobri duh zg undergrounda Mislav Peta Petek koji je radnju smjestio u Lovačku sobu Marija Petrekovića u Katranu i dobio uštimani vizual onoga kaj raperi najviše vole – partyjanja. Video sadrži scene ugodnog druženja skupine rapera koji u kasne sate briju na originalni hiphop zvuk nedajući fake ekipi slobodnog prostora, i kako refren kaže Ovo je droga koja te šora… Da li znaš to?! poruka je jasna, prepoznaj originale!”, rekao je Target.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -